حسن بهرام نیا در مصاحبه با خبرنگار پارلمانی کردپرس با اشاره به موضوع افزایش قیمت بنزین در لایحه بودجه سال 97 ،گفت:در صورتی که قیمت بنزین با این شدتی که گفته شده(قیمت1500 تومان )افزایش پیدا کند، اثر آن را بر دهها و صدها محصول دیگر را نیز شاهد میشویم که مردم توان پرداخت آن را ندارند و شوکهای اقتصادی و اجتماعی، رکود و ریزش اشتغال در دراز مدت را ایجاد میکند.
وی ادامه داد:دو نرخی کردن قیمت بنزین با توجه به وجود زیرساختهای آن مانند کارت سوخت ،روش مناسبی است ،زیرا مجلس با افزایش قیمت پیشنهادی دولت موافقت نمیکند و این امکان نیز وجود ندارد که قیمت بنزین تغییری نکند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به نظر مجلس درباره رقم احتمالی افزایش قیمت بنزین،خاطر نشان کرد:حداکثر موافقت مجلس شورای اسلامی برای افزایش قیمت بنزین بین 10 تا 15 درصد است.
بهرام نیا ضمن تاکید بر این موضوع که دو نرخی کردن بنزین منابع مورد نیاز دولت را تامین و همچنین از افزایش قیمت برخی کالاها جلوگیری میکند، تصریح کرد: شاید درآمد دولت از دو نرخی کردن بنزین معادل همان میزانی باشد که دولت در نظر دارد.
سرویس ایران-عضو هیات رییسه کمیسیون انرژی با بیان این مطلب که دو نرخی کردن قیمت بنزین بهعنوان یکی از بهترین راه حلهای موجود مدیریت سوخت، مصرف سوخت را بهبود میبخشد،اظهار کرد:با این روش احتمال قاچاق سوخت پایین می یابد و همچنین واردات سوخت نیز کاهش پیدا می کند.
کد خبر 51224
نظر شما