فضای یاس و ناامیدی زیبنده بیجار نیست

سرویس کردستان- استاندار كردستان با بیان اینکه بيجار يكي از غني‌ترين و مستعدترين شهرستان‌هاي استان است و شايسته نيست كه فضاي يأس و نااميدي در اين منطقه حكمفرما باشد، گفت: مديران روح اميد و نشاط را در بيجار تزريق كنند.

به گزارش کرد پرس، بهمن مرادنیا در سفر به شهرستان بیجار از چند طرح اقتصادی در این شهرستان بازدید کرد و با کلنگ زنی چند طرح دیگر وعده‎هایی را هم از جمله پایان جاده بیجار- همدان مطرح کرد.

وی در دیدار با نمایندگان اقشار مختلف مردم بیجار با بیان اینکه مسائل مختلفی در این سفر مطرح شد که همه نیاز به پیگیری و برنامه‌ریزی و کار دارد و امیدواریم بتوانیم بخشی از این دغدغه‌ها را پیگیری کنیم، گفت: بخشی از این دغدغه را دولت می‌تواند پیگیری کند و برای پیگیری دیگر بخش‌ها نیازمند همراهی مردم و سرمایه گذاران بخش خصوصی هستیم.

استاندار کردستان از سرمایه‌گذاران بیجاری خواست که نگرانی‌ها را کنار بگذارند و وارد صحنه آبادانی و توسعه بیجار شوند.

وی افزود: یکی از دلایلی افزایش مهاجرت از بیجار همین فضای یاس و ناامیدی است و با وجود معادن غنی و منابع آب و خاک حاصل‌خیز شایسته نیست که این ناامیدی و یاس در این شهرستان باقی بماند.

استاندار کردستان تصریح کرد: به شخصه با سرمایه گذاران وارد مذاکره می شویم و دغدغه‌های آنان را در استان پیگیری می‌کنیم. بخش اصلی فضای یاس و ناامیدی به مسولان و مدیران شهرستانی برمی‌گردد و باید این فضا تغییر کند.

در این سفر یک روزه مرادنیا از چند طرح تولیدی، اقتصادی نیمه فعال یا در حال احداث واقع در شهرک صنعتی بیجار مورد بازدید کرد. معاون عمرانی استانداری، برخی از مدیران کل ادارات استان، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، فرماندار، امام جمعه و تعدادی از مدیران اقتصادی و عمرانی بیجار، استاندار کردستان را در این سفر همراهی می کردند.

طرح تولیدی کنسرو سازی یکی از طرح هایی بود که مورد بازدید قرار گرفت. احداث این طرح تولیدی از سال 1391توسط بخش خصوصی و با سرمایه اولیه حدود هفت میلیارد ریال آغاز شد، ولی از سال 1392به علت عدم امکان تامین وثیقه مورد نیاز بانک عامل برای تامین سرمایه در گردش و ثابت، کار راه اندازی آن متوقف شده است.

سرپرست واحد تولیدی پارس پروتئین دریا در این زمینه گفت: بیش از 15 میلیارد ریال توسط بانک و از محل آورده شخصی در مراحل مختلف سرمایه گذاری شد و اکنون تا مرحله نصب دستگاه های مربوطه پیش رفته است.

امیر هوشنگ شکری افزود: مشکل فعلی تامین وثیقه مالی مورد نظر بانک سپه است که انتظار می رود استاندار کردستان این مشکل را مورد توجه بیشتر قرار دهد.

به گفته شکری برای اتمام و راه اندازی طرح تولیدی حدود 20 میلیارد ریال نیاز است که در صورت همکاری بانک عامل در خصوص قبول وثیقه و نصب دستگاه های مورد نیاز، می تواند برای حدود 130نفر بطور مستقیم شغل ایجاد کرد.

طرح تولیدی کامیون اسب آهنین یکی دیگر از طرح های مورد بازدید بود. کلنگ زنی طرح تولیدی خودروهای نیمه سنگین و کامیون از سال 1388 به زمین زده شده است و در صورت راه اندازی می تواند، در فاز اول سالانه پنج هزار و 300دستگاه خودرو نیمه سنگین تولید کند.

اکبر عذیری سرپرست کارگاه این واحد تولیدی اظهار کرد: با استفاده از تسهیلات بانک صنعت، معدن و تجارت و از محل آورده شخصی، تا کنون افزون بر 30 میلیارد ریال برای این طرح سرمایه گذاری شده است.

به گفته وی برای اتمام این طرح بیش از 110میلیارد ریال نیاز است که در فاز اول برای 110نفر و در فاز دوم برای 900نفر بطور مستقیم شغل ایجاد می شود.

عذیری اظهار امیدواری کرد با ارزیابی مجدد و همکاری بانک موضوع تهیه وثیقه مورد نیاز بانک با مدیریت بهتری به سرانجام برسد. در تنها شهرک صنعتی بیجار 42 واحد تولیدی وجود دارد که در حال حاضر هفت واحد بطور ثابت فعال و پنج واحد بصورت فصلی فعال است.

هچنین عملیات ساخت اولین پیست خاکی موتور سواری کشور در بیجار با 130 هکتار مساحت با حضور استاندار کردستان و مسئولان این شهرستان آغاز شد.

مدیرکل ورزش و جوانان در آیین آغاز ساخت این پیست گفت: هزینه احداث این پیست 60 میلیارد ریال و از محل ارزش افزوده است.حامد جولایی افزود: تلاش می کنیم از امروز که عملیات ساخت پیست آغاز شده آن را در طول 2 سال به بهره برداری برسانیم.

همچنین ‌کلنگ ساخت هتل ورزشی بیجار در محل پیست موتورسواری این شهر بر زمین زده شد.قرار است این هتل در زمینی به مساحت 3 هزار و 500 مترمربع در پنج طبقه و با اعتبار 60 میلیارد ریال به بهره برداری برسد.آعاز بکار ساخت سالن ورزشی روستای خانداقلی در زمینی به مساحت 2 هزار و 500 مترمربع و با هزینه ای معادل 32 میلیارد ریال نیز یکی دیگز از این پروژه ها بود.

استاندار کردستان همچنین امروز در جریان سفر به بیجار از روند ساخت تصفیه خانه فاضلاب این شهر بازدید کرد.مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری کردستان در این دیدار از اتمام پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهرستان بیجار تا پایان سال جاری خبر داد.محمد حسین محمدی اظهار کرد: عملیات ساخت این پروژه زیربنایی از سال ۸۵ آغاز شده و تاکنون حدود 140میلیارد ریال برای آن هزینه شده است.وی افزود: این پروژه در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار ساخته می شود و برای افق سال ۱۴۱۰ و جمعیت ۶۱ هزار نفری طراحی شده است.محمدی خاطرنشان کرد: هم اکنون جمعیت بیجار ۵۵ هزار نفر است و این پروژه تا چندین دهه جوابگو نیاز این شهرستان خواهد بود.وی ابراز امیدواری کرد که این پروژه زیربنایی تا پایان سال جاری تکمیل شود و اعتبار سه میلیارد تومانی برای تکمیل آن نیز محقق شود.

کد خبر 52081

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha