به گزارش کردپرس , تمام پزشکان و کارشناسان حوزه اجتماعی سال هاست برای دوری از بیماری و معضلات اجتماعی بر ورزش کردن در تمام سنین تاکید ویژه دارند. اما بسیاری از افراد بهانه جویی می کنند و از ورزش دوری می کنند یکی از این بهانه ها مسافت طولانی با سالن های ورزشی است. در این می خوانید بچه های یک روستا چند کیلومتر را برای ورزش کردن مداوم طی می کنند.
یحیی تمبر نسب اهل روستای آلدره سفلی از توابع بخش سارال دیواندره به خبرنگار کردپرس گفت: 51 سال سن دارم در دوران جوانی علاقه زیادی به ورزش کردن داشتم اما موقعیت نداشتم همیشه دوست داشتم فرزندانم ورزش قهرمانی کار کنند اما نبود سالن ورزشی ما را از اینکار محروم کرد.
وی ادامه داد: میثم فرزند کوچکم کلاس پنجم ابتدایی است بلاخره یک پیکان خریدم و در هفته سه جلسه فرزندم را به سالن تکواندو می آوردم. روستای ما در 50 کیلومتری شهر دیواندره قرار دارد. بچه روستا وقتی دیدند میثم از ورزش کردن و باشگاه راضی است آنها هم با ما به تمرین آمدند. تعداد اینقدر زیاد شد یک ماشین دیگر هم هماهنگ کردیم الان دو خودرو هر جلسه بچه ها را برای تمرین می آوریم.
تمبرنسب اضافه کرد: خودم هم در گوشه ای از سالن طناب بازی می کنم و حرکات نرمشی انجام می دهم تا تایم تمرین تمام شود. بعضا در برف گیر کردیم اما هر جور که شده بچه ها را به تمرین رسانده ایم. 90 خانوار در روستا زندگی می کنند اما هیچ امکانات ورزشی وجود ندارد. میثم از زمانی که تمرین می کند درسش هم خوب تر شده است.
میثم تمبر نسب می گوید: پدرم بهم پیشنهاد دارد در یکی از سالن های ورزشی دیواندره ثبت نام کنم با پدرم رفتم چند رشته را نگاه کردم اما از تکواندو خوشم آمد و یک سال و چند ماه است دارم زیر نظر مربی با دیگر بچه ها تمرین می کنم.
وی اضافه می کند: بعد از موفقیت های که در سطح استان و شهرستان در مسابقات بدست آوردم دوستانم هم با اصرار والدینشان را راضی کردند تا به سالن تمرین بیایند. افرادی هم که تازه آمده اند در روستا باهاشون تمرین می کنم.
میثم تصریح می کند: از زمانی که به باشگاه می آیم فضای دوستی و رفاقت ما در روستا بیشتر شده است. در ابتدا بخاطر اینکه در روستای بی امکانات زندگی کرده بودم از فضای باشگاه و مسابقات می ترسیدم و استرس داشتم اما الان خیلی خوشحالم می توانم مانند شهری ها از امکانات ورزشی استفاده کنم.
مربی تکواندو دیواندره گفت: 45 شاگرد در رده های سنی زیر خردسال، خردسال، نونهال، نوجوان و جوانان را دارم به دلیل تنوع در تمرینات هر روز بر تعداد شاگردانم افزوده می شود. تمام موارد رفتاری، تحصیلی و اخلاقی آنها را کنترل خواهم کرد.
بهنام کریمی ادامه داد: در تمرین تکواندو احترام گذاشتن به بزرگترها را بیشتر یاد می گیرند خانواده ها هم راضی هستند ورزش کردن رده سنی نمی شناسد. بعضی ها از محله ای به محله دیگر برای تمرین نمی روند و می گویند راه دور است اما این بچه ها از روستای دور هر جلسه منظم در تمرینات حضور دارند.
وی اضافه کرد: با توجه به قرارگیری بچه ها در معرض فضای مجازی و معضلات اجتماعی، خانواده ها باید بچه ها را برای باشگاه رفتن تشویق کنند چون آنها در فضای ورزشی در کنار دوستان لحظاتی شاد و رفاقتی را تجربه می کنند.
خبرنگار / هیوا محمدپور
انتهای پیام/
نظر شما