به گزارش کرد پرس، طبق برنامه زمان بندی باید این پروژه ملی در تیرماه 97 به اتمام برسد، اما به علت کمبود اعتبارات میزان پیشرفت ها مطابق برنامه پیش نرفته و در صورتی که اعتبارات موردنیاز تامین شود، فاز اول آن یعنی عملیات عمرانی این طرح در فصل بهار 98 به اتمام می رسد.
مرحله دوم تجهیزات و تامین منابع انسانی و اداری است، که برعهده وزارت بهداشت می باشد و درصورت جدیت در کار می تواند در همان سال مورد بهره برداری قرار گرفته و خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی ارائه دهد.
گفتنی است ساخت بیمارستان 235 تختخوابی تخصصی و فوق تخصصی سقز از سال 1387 در زمینی به مساحت 31هزار متر مربع با سطح کل زیر بنای 16هزار و490 متر مربع شروع شده که شامل 15هزار و 740 متر مربع ساختمان اصلی در 4 طبقه و750 متر مربع ساختمان جانبی بوده و دارای 206 تخت بستری معمولی و ویژه، 19 تخت دیالیز،50 تخت زایمان و 5 تخت اتاق عمل و... است.
کمبود اعتبارات کشوری و تاخیر بودجههای اختصاصی سبب طولانی شدن فرایند ساخت این پروژهها شده است.
مردم، مسئولان محلی و رسانه‎ها همواره پیگیر برخی طرحهای زیربنایی شهرستان از جمله این بیمارستان بوده و تسریع در اجرای آن را خواستار شده اند.
بهره برداری از این بیمارستان در ارائه خدمات مناسب تر پزشکی و درمانی به شهروندان منطقه، کاهش اعزام بیماران، جذب نیروهای متخصص و فوق تخصص، راه اندازی مجتمع آموزشی عالی سلامت، توریسم درمانی و... موثر خواهد بود.
اختصاص 19 میلیارد تومان اعتبار برای بیمارستان سقز
در همین حال نماینده سقز و بانه از صدور دستور تخصیص اعتبار به مبلغ ۱۹ میلیارد تومان جهت « تجهیزات بیمارستان سقز» و همچنین اختصاص مبلغ ۱۰ میلیارد تومان اعتبار جهت تامین «تجهیزات بیمارستان بانه» از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد.
محسن بیگلری گفت: ما در تلاشیم که مرحله اول ساخت در اولین فرصت ممکن توسط وزارت راه به اتمام برسد، برای تامین تجهیزات توسط وزارت بهداشت آمادگی کافی وجود دارد.
نظر شما