به گزارش کردپرس، امروزه در دنيا و مخصوصا كشورهاي پيشرو به مقوله آموزش به عنوان يك رويداد فرهنگي نگاه مي شود. بي توجه به فرهنگ سازي در امر آموزش و يادگيري باعث مي شود كه تعليم و تربيت از عمق لازم برخوردار نباشد. خوشبختانه چند سالی است در شهرستان دیواندره انجمن قرآن پژوهان با برگزاری کلاس ها و مسابقات قرآنی توانسته است نخبگان قرآنی را شناسایی کند. در ارتباط با فعالیت های قرآنی گفت و گوی خبرنگار کردپرس با «اقبال جهان پرور» مسئول انجمن را در ادامه می خوانید.
از فعالیت های انجمن قرآن پژوهان بگوید.
این انجمن در سال ۹۴ فعالیت های خود را آغاز کرد از جمله فعالیتهای این انجمن میتوان به اجرای کلاسهای آموزشی، برگزاری مسابقات قرآنی، شناسایی افراد نخبه قرآنی و تجلیل از خادمان قرآنی اشاره کرد.
برای تشویق و جذب نونهالان و نوجوانان بعد از تعطیلی مدارس با توجه به امکاناتی که در اختیار داریم کلاس های آموزشی و جذب از را شروع خواهیم کرد یکی از اولویت های ما تربیت اذان گو های جوان و نوجوان و تشکیل گروه حرفه ای تواشیح با کمک اساتید است.
آموزه های قرآنی چه تاثیری بر فرد و خانواده دارد؟
فردی که آموزه های قرآنی را الگوی خود قرار دهد و از آن بهره ببرد تمام فعالیت ها را بی منت انجام می دهد قرآن سخن پروردگار و انسان را خستگی ناپذیر میکند. افرادی که کار قرآنی انجام میدهند باید در جامعه، خانواده و محل کار الگو باشند. خانواده های قرآنی در زندگی خود احساس آرامش و امنیت میکنند و اعضای خانواده بدون وقفه پله های پیشرفت را طی می کنند.
شخصا به چه موفقیت های قرآنی دست یافته اید؟
بنده دارای مدرک مهندسی فناوری اطلاعات و کارشناس امور مشترکین اداره مخابرات دیواندره هستم. در حوزه تدریس روخوانی و روانخوانی دارای مردک مربیگری هستم . در سال ۶۳ که در دوم راهنمایی تحصیل میکردم در روستای زاغه علیا برای اولین بار در مسابقات قرآن شرکت و مقام اول را کسب کردم به مسابقات استانی راه یافتم. همین موضوع زمینه ساز پیشرفت من شد.
در سال ۷۲ با آقای زاهد مرادی استاد قرآن آشنا شدم و با شرکت در کلاسها سطح خود را ارتقا دادم. در سال های مختلف توانستم در مسابقات مختلف عناوینی به دست آورم در سال ۹۵ برای چهره برتر فعال قرآنی انتخاب و در سال ۹۶ به عنوان انجمن برتر فعالیت های قرآنی انتخاب شدیم. در سال جاری هم مدیر کل ارشاد کردستان به عنوان خانواده قرآنی ما را مورد تقدیر قرار داد. مسابقات قرآنی سطح شهرستان را نیز داوری می کنم.
قرآن آرامش دهنده و شفا دهنده است در خانواده تاثیر گذار بوده است دخترانم مشغول حفظ قرآن هستند و رتبه های برتر استانی را نیز به دست آورده اند.
برگزاری مسابقات تاثیر گذار بوده است؟
مسابقات در سطح گسترده تمام بخش ها و در نهایت شهرستان برگزار شد توانستیم بانک اطلاعاتی فعالان قرآنی را ایجاد کنیم و نخبگان قرآنی را شناسایی کنیم. همین موضوع انگیزه را در نوجوانان و جوانان ایجاد کرده است تا فعالیت های خود را ادامه دهند. از مسولان شهرستانی و استانی درخواست دارم از خانواده های قرآنی سرکشی کنند تا الگویی برای دیگران باشند.
سخن پایانی...
الگوهای قرآنی من آقای زاهد مرادی و آقای فرید عزت پور و حامی تمام فعالیت های قرآنی شهرستان ماموستا معروف خالدی امام جمعه دیواندره هستند. جا دارد از آقایان دکتر آزاد حکمت مدیر عامل مخابرات کردستان و ناصر رنجبر رئیس مخابرات دیواندره به جهت حمایت از فعالیت های قرآنی تقدیر و تشکر کنم.
جا دارد از حمایت های بی دریغ سپاه پاسداران دیواندره به جهت حمایت از مسابقات و فعالیت های قرآنی تشکر ویژه داشته باشم.
انتهای پیام/
نظر شما