تپه گردشگری بدره و امیدواری برای توسعه ورزش و گردشگری در این شهر

سرویس ایلام- شهرستان بدره به دلیل قرار گرفتن در دامنه های جنگلی کبیرکوه و در یکی از بهترین و خوش آب و هواترین مناطق زاگرس دارای جاذبه های طبیعی و گردشگری بسیاری است که سالانه گردشگران زیادی را از استانهای مختلف کشور به خود جذب می کند.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، این شهرستان با اینکه جاذبه های گردشگری طبیعی و تاریخی بسیاری دارد اما از لحاظ زیرساختهای شهری و امکانات تفریحی و رفاهی شهری فقیر بوده و امکانات چندانی از این لحاظ ندارد.
برای جبران بخشی از این کمبودها پروژه تپه گردشگری بدره با امکاناتی که برای آن طراحی شده چندسالی است که عملیات ساخت آن آغاز شده است. تپه گردشگری بدره یکی از تپه های طبیعی مشرف به شهر بدره بوده که با چشم اندازی زیبا و ارتفاعی بلند به عنوان بام شهر بدره از آن نام برده می شود.
تپه گردشگری از پروژه های امیدبخش برای رونق گردشگری در بدره
مساحت این پروژه گردشگری که در ورودی شهر بدره از سمت ایلام قرار دارد هفت هکتار بوده و یکی از پروژه های امیدبخش برای رونق گردشگری،تفریح و ورزش در این شهرستان است.
از آنجایی که ساخت این پروژه گردشگری هنوز در نیمه راه بوده در خصوص ساخت و مشکلات پیش روی این پروژه با رئیس شورای اسلامی شهر بدره به گفتگو نشستیم.
سعید جعفری در این باره کردپرس می گوید:فلسفه اصلی ساخت تپه گردشگری بدره ساخت و راه اندازی یک تفرجگاه برای مردم این شهر و رونق تفریح ، گردشگری و بوم گردی است. همچنین مکانی است برای رونق ورزش به عنوان جاده پیاده روی و بام سلامت .
به نتیجه نرسیدن اهداف اولیه و آب نماهای طرح به دلیل نبود منابع آبی
وی افزود: از زمان آغاز این پروژه حدود 16 سال می گذرد و با توجه به طراحی های اولیه،این تپه دارای آب نما،فواره و همچنین آبشار مصنوعی است که اقداماتی هم در زمینه زیرساختها اولیه در این زمینه انجام گرفته و هزینه های زیادی هم صورت گرفته اما به دلیل تأمین نشدن آب مورد نیاز این طرح،اهداف اولیه راه اندازی این طرح به نتیجه نرسیده است.
در این زمینه هر چند نقشه و طراحی های اولیه در حد عالی انجام گرفته اما به دلیل عدم انجام کار کارشناسی دقیق و نبود منابع آبی مورد نیاز، به نتیجه نرسیده و با اهداف اولیه فاصله بسیاری دارد.
رئیس شورای اسلامی بدره با بیان اینکه هم اکنون متولی اصلی ساخت این پروژه شهرداری بدره است گفت: از آنجایی که کاربری اصلی این پروژه رونق گردشگری است همکاری میراث فرهنگی و گردشگری استان در این زمینه ضروری است.
پروژه تپه گردشگری بدره نیازمند کمک سازمان میراث فرهنگی و گردشگری
جعفری تصریح کرد: با وجود انتظارات لازم در این زمینه، میراث فرهنگی و گردشگری استان و شهرستان تاکنون کمکی به ساخت و تکمیل این پروژه نکرده است و همه اقدامات انجام شده در این زمینه توسط شهرداری بدره و با کمک گرفتن از سازمان همیاری شهرداری ها محقق شده است.
وی با بیان اینکه پروژه تپه گردشگری بدره هم اکنون حدود 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد افزود:تاکنون برای ساخت و تکمیل این پروژه 250 میلیون تومان هزینه شده است که 86 میلیون تومان آن از محل کمک سازمان همیاری شهرداری ها صورت گرفته است.
رئیس شورای شهر بدره افزود: این میزبان اعتبار تاکنون صرف ساخت جاده ی دسترسی به تپه،زیرسازی،آسفالت،کف پوشی،برق کشی،سنگ فرش و ساخت برج نوری شده است.
تکمیل پروژه های تپه گردشگری بدره نیازمند تخصیص اعتبار
وی گفت:همچنین از محل این اعتبار تعداد 20 سکوی نشیمن در بخش فضای سبز این تپه ساخته شده و البته امکانات و طرح های تکمیلی بیشتری نیز برای آن طراحی شده که ساخت و تکمیل آنها نیازمند اعتبارات لازم است.
جعفری در ادامه گفت: چنانه اعتبارات لازم برای این پروژه تخصیص داده شود در آینده سایر امکانات و پروژه های این طرح شامل :نهال کاری،روشنایی، ساخت آلاچیق و همچنین آب نما و فواره از طریق انتقال آب از شهرک ولی عصر ساخته خواهد شد.
وی در پایان گفت: هم اکنون فاز اولیه این طرح شامل جاده پیاده روی و سلامت آماده بوده که در روزهای آینده و در دهه فجر به بهره برداری می رسد.
به گزارش کردپرس شهرستان بدره به دلیل دارا بودن مناطق گردشگری شناخته شده ای همچون سد و نیروگاه سیمره ،دریاچه بزرگ و کم نظیر سد سیمره،منطقه سرسبز و ییلاقی کلم، تنگه تاریخی دربند و آبشارهای زیبای دربند،تنگه تاریخی لارت،تنگه های گردشگری زید و زرانگوش،امام زاده ها و همچنین پشته های زیبای دامنه های جنگلی کبیرکوه فرصتهای کم نظیری را برای رونق گردشگری فراهم کرده و به یکی از مقصدهای نخست گردشگری در استان ایلام تبدیل شده است.
گزارش: حشمت اله کرمی نژاد

کد خبر 53173

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha