به گزارش کردپرس، هیوا لهونیان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه، تامین برق هم دریف با آب به مانند مایه حیات در دنیای امروزی اهمیت پیدا کرده است، گفت: در حال حاضر جمع طلب های این شرکت در ادرات و بخش های دولتی و خدماتی در استان کردسان حدود 50 میلیارد تومان است و از نظر اعتباری این شرکت با مشکل مواجه است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان، بدهی مشترکین خانگی در سطح استان را حدود 4 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: بخش صنعت هم بدهی هایی دارد اما با هدف کمک به تولید تعامل را با این بخش در دستور کار قرار داده ایم و از آنها خواسته‎ایم براساس توان خود راهکارهایی برای تسویه بدهی‎شان ارایه دهند.
وی با اشاره به سختی‎های کار پرنسل این شرکت، گفت: کارکنان شرکت توزیع نیروی برق که در سخت‎ترین شرایط در حال خدمات رسانی برای توزیع برق پایدار هستند باید از یک امنیت روانی مناسب برخوردار باشند و مسئولان و ادارت مختلف باید به این مهم توجه داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه امروزه حتی تامین گرمای خانه‎ها هم به برق وابسته شده است، گفت: تصور زندگی بدون برق حتی به مدت چند ساعت هم برای مردم سخت است و این مسئله باعث شده که بحث قطعی برق به دقیقه و ثانیه هم برسد و برای ادامه این خدمات باید مشکلات اعتباری را حل کرد.
وی با بیان اینکه صنعت برق زیرساخت تمام زیرساختهاست و انتظار داریم اصحاب رسانه ما را در پیشبرد امور یاری کنند، گفت: رضایتمندی مردم و مصلحت مردم با هنر اصحاب رسانه و اطلاعرسانی شفاف به همدیگر نزدیک میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کردستان با بیان اینکه خوشبختانه در حوزه تولید، انتقال و فوق توزیع وضعیت بسیار خوبی داریم و از وضعیت زیرساخت بسیار خوبی برخوردار هستیم، گفت: خط ٤٠٠ کیلوولت هم در دستور کار قرار دارد و بر اساس نقشههای طراحی شده، دو ایستگاه در این راستا راهاندازی خواهد شد و نیاز بخش صنعت را در آینده تأمین میکند.
وی افزود: در بخش تولید نیز نیروگاه هزار مگاواتی داریم و این در حالی است که مصرف پیک استان نصف این میزان تولید است و مابقی تولید برق استان به شبکه توزیع ملی وارد میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان کردستان گفت: کل مصرف استان کردستان در زمان پیک مصرف 428 مگاوات است و دو برابر مصرف پیک برق در استان تولید میشود. لهونیان با اشاره به وجود دو نیروگاه دیزلی در سطح استان گفت: مابقی تولید مصرف شده استان به ظرفیت مرکز اضافه میشود. راندمان نیروگاهی دیزلی سنندج را از 30 درصد به 75 درصد خواهیم رساند.
لهونیان با بیان اینکه نیروگاه تلمبه ذخیرهای کشور در سد آزاد به ظرفیت 500 مگاوات ایجاد خواهد شد، گفت: این نیروگاه تلمبه ذخیرهای در زمان پیک مصرف به کمک شبکه میآید.
لهونیان با بیان اینکه در زمان بازسازی و بازسازی سیاست ما به سمت حرکت به سوی صفر کردن خاموشی است، گفت: این کار بسیار سنگینی است که برای رسیدن به این نقطه نیاز به تلاش و جدیت مجموعه و همکاری سایر مجموعهها دارد.لهونیان با بیان اینکه تمام تلاش ما این است که به دلیل بدهی برق هیچ مشترک خانگی و واحد صنعتی را قطع نکنیم، تصریح کرد: شرکت برق با خدمت صادقانه مطالبات مردم را بالا برده و این از افتخارات این شرکت است.
10204 شبکه برقرسانی در کردستان وجود دارد
وی با بیان اینکه در استان 10 هزار و 204 شبکه برقرسانی وجود دارد، گفت: تامین برق کل مشترکین از طریق این شبکه است که در طول سال موظف هستیم دو بار کل این شبکه را بازرسی تا مشکلی در طول زمستان پیش نیاید.
به گفته مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان، در حال حاضر 5 هزار شبکه برقرسانی«برق ضعیف» در استان وجود دارد که به احتساب شبکه اصلی حدود 16 هزار کیلومتر است.
لهونیان خاطرنشان کرد: احداث، تعمیر، نگهدار و روشنایی معابر بر اساس قانون وظیفه شهرداری است، اما علی رغم تمام تنگناها و محدودیت های اعتباری این کار را انجام داده ایم.
وی گفت: در حال حاضر 11 هزار و 854 ترانس در استان فعال است و باید در طول سال به صورت کامل ارزیابی شود.
سهم 43 صدم درصدی صنعت از اشتراک برق در استان
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با بیان اینکه در کل 618 هزار و 952 مشترک برق در استان داریم، گفت: 516 هزار برابر با 83 درصد مشترکین را مشترکین خانگی و 11 درصد تجاری و 3 درصد را بخش عمومی به خود اختصاص داده است و سهم صنعت از این اشتراک حدود 43 صدم درصد است که نشان دهنده عقب ماندگی صنعتی استان است.
لهونیان با بیان اینکه اگر زنجیره فولادی در استان شکل بیگرید برابر با کل مصرف انرژی استان مصرف انرژی خواهد داشت، گفت: این مهم به معنی افزایش درآمد قابل توجهی برای شرکت برق استان است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان گفت: سالایانه حدود 60 تا 70 میلیارد تومان هزینه جاری برای نگهداری شبکه داریم و این در حالی است که به دلیل وضعیت جغرافیایی منطقه هزینه های نگهداری استان نسبت به کل کشور بالاتر است. لهونیان با اشاره به اینکه منابع شرکت برق کردستان نسبت به کل استان کمتر است، گفت: این منابع کم به دلیل اختصاص کمترین درصد مشترکین استان به بخش صنعتی است. وی افزود: قانون این حق را به ما داده که هزینههای حاصل از انشعابات را صرف توسعه شبکه استانی کنیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با بیان اینکه تا پایان دولت دهم هزینهای که بابت انشعابات می گرفتیم 197 هزار تومان بود، گفت: هزینه تمام شده هر انشعاب برای شرکت بیش از یک میلیون تومان تمام می شد که این سیاست حدود 30 هزار میلیارد تومان بدهی را برای وزارتخانه به دنبال داشت.
40 میلیارد تومان دستور کارهای تعمیرات اعتبار شده داریم
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با بیان اینکه 40 میلیارد تومان در شهر و روستا دستور کارهای تعمیرات اعتبار شده داریم، گفت: امسال 65 کیلومتر شبکه فشار متوسط هوایی، 2 هزار کیلومتر شبکه زمینی، 54 کیومتر شبکه فشار ضعیف و 339 دستگاه ترانس در سطح استان از ابتدای امسال تا کنون انجام شده است.
لهونیان خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال 18 هزار و 688 انشعاب برق در سطح روستا و شهرهای استان داشتهایم که یک سوم هزینه انشعابات با هدف کمک به روستائیان از روستاها دریافت میشود. وی به حوزه ساخت و سازهای غیر مجاز نیز گریزی زد و گفت: 12 هزار انشعاب غیرمجاز در سطح استان داریم که 6 هزار انشعاب آن آمار رسمی دارد. 5 هزار انشعاب به محدوده هایی که قبلا امکان واگذاری نداشتیم با عنوان انشعابات غیردائم در حال واگذاری است.
نظر شما