یک سوم مدارس بوکان تک نوبته می شوند

سرویس آذربایجان غربی- مدیر آموزش و پرورش شهرستان بوکان از برنامه ریزی برای آغاز یک نوبته کردن مدارس بوکان خبرداد و گفت: سال تحصیلی آینده یک سوم مدارس این شهر یک نوبته می شود.

به گزارش خبرنگار کردپرس، «سلیمان مام عزیزی» روز یک شنبه (29 بهمن ماه) در نشست خبری با خبرنگاران بوکان ضمن اشاره به کمبود فضای آموزشی در این شهر گفت: بنیاد برکت از زمان آغاز فعالیتش در بوکان هفت مدرسه را با 28 کلاس درس به صورت مستقل ساخته و تحویل آموزش و پرورش داده است و در ساخت دو مدرسه با 24 کلاس درس نیز مشارکت داشته است.

وی افزود:از محل اعتبارات ملی و نوسازی مدارس نیز امسال ساخت 54 کلاس درس استاندارد به پایان رسیده و تحویل آموزش و پرورش داده شده است و فعالیت ساخت 36 کلاس درس نیز آغاز شده است و بعد از تعطیلات عید نیز ساخت 2مدرسه 12کلاسه و شش کلاسه شروع می شود.

مام عزیزی در ادامه گفت:سه خیر مدرسه ساز نیز امسال ساخت دو مدرسه 12کلاسه و یک مدرسه شش کلاسهرا برعهده گرفته اند و مجمع خیرین مدرسه ساز نیز ساخت شش مدرسه را در روستاهای بوکان را برعهده گرفته اند.

وی افزود:با توجه به استقبال خیرین، بنیاد برکت و بخش دولتی از ساخت مدارس در بوکان پیش بینی می شود تا 4 سال آینده تمامی مدارس بوکان یک نوبته شود.

مام عزیزی تصریح کرد: امسال در راستای یک نوبته کردن مدارس، برنامه ریزیهای کارشناسی برای ساماندهی فضاهای آموزشی موجود شهر بوکان شروع شده است که جزئیات آن را در اردیبهشت ماه سال آینده رسانه ای می کنیم.

وی افزود: حرکت به سمت یک نوبته کردن مدارس را آغاز می کنیم به صورتی که در سال تحصیلی آینده یک سوم مدارس این شهرستان یک نوبته می شوند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بوکان در ادامه این نشست خبری در حالی که این اداره را یک آموزش و پرورش کم درآمد در قیاس با آموزش و پرورش دیگر شهرستانهای استان آذربایجان غربی دانست، گفت: با حسن نیت فرماندار، شهردار و شورای شهر در حال تجاری سازی مکانهایی هستیم تا منابع درآمدی برای آموزش و پرورش ایجاد کنیم.

وی افزود: آموزش و پرورش بوکان در سالهای گذشته بخش اعظم مشکلات مالی خود را از طریق کمک والدین به مدارس تامین می کرد اما با ایجاد این منابع درآمدی فشار بر والدین نیز کاهش پیدا می کند.

مام عزیزی تصریح کرد:در این راستا بخشی ازشش مدرسه که در مجاروت خیابان اصلی شهر قرار دارند، بدون آنکه مشکلی برای فضای آموزشی و ورزشی و تفریحی دانش آموزان ایجاد کندبه مکانهای تجاری تبدیل می شود.

وی ضمن اشاره به تردد مسافران شهرهای مختلف از بوکان گفت: با توجه به وضعیت بوکان که در کریدور شمالغرب کشور به جنوب قرار دارد در نظر داریم از محل درآمدهای آموزش و پرورش شهرستان یک باشگاه فرهنگیان یا خانه معلم مناسب در منطقه ساحلی ایجاد کنیم.

وی در ادامه ضمن آنکه تاکید کرد که آموزش و پرورش بوکان تنها اجرا کننده تصمیمات است، در خصوص سرنوشت کتابهای درسی که به زبان کردی در بوکان تهیه شده بود گفت: 22 نفر از معلمان بوکانی و افراد صاحب نظر حوزه ادبیات کردی چند عنوان کتاب کردی تحت عنوان درس آزاد تهیه و تدوین کردند.

وی افزود: این کتابها با نظر مثبت معاونت پژوهش اداره کل آذربایجان غربی همراه شده است و به قسمت پژوهش و تالیف کتب درسی و آزاد وزارت آموزش و پرورش ارسال شده است و مامنتظر اعلام نظر آنها هستیم.

مام عزیزی در ادامه در خصوص وضعیت هوشمند سازی مدارس بوکان نیز گفت: مسئولان گذشته آموزش و پرورش بوکان با هوشمند سازی 60 درصد مدارس استان علمکرد قابل تقدیری داشته اند و توانسته ایم این آمار را به 709 درصد برسانیم.

وی افزود: در دو سال آینده تمام مدارس شهرستان بوکان مجهز به سیستمهای هوشمند خواهند شد و سال آینده نیز 5 چمن مصنوعی در 4مدرسه بوکان احداث می شود.

مدیر آموزش و پرورش بوکان درادامه این نشست خبری به برگزاری دوره های آموزشی برای معلمان اشاره کرد و و گفت: در چند ماه اخیر 60 دوره تخصصی و 90 کارگاه آموزشی در بیشتر رشته ها و برای اکثریت همکاران برگزار کرده ایم که این امر سبب ارتقاء سطح آموزش در این شهرستان شده است.

وی افزود: مسابقات متعدد قرآنی، نماز، اذان و فرهنگی و ورزشی دیگر دربین دانش آموزان برگزارشده است که یک هزار و 100 دانش آموزان در این مسابقات شرکت کرده اند و 111 دانش آموز به مرحله استانی این مسابقات راه پیدا کرده اند./

کد خبر 54005

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha