به گزارش کردپرس، روز گذشته 27 آبان ماه، کارگروه ایمنی حمل و نقل روستایی آذربایجان غربی با موضوع شناسایی نقاط حادثهخیز جاده های روستایی استان تشکیل و در این جلسه اعلام شد که بیشترین خسارات مالی و جانی از سمت ناوگان حمل و نقل سنگین به دیگر وسائط نقلیه بوده است.
اما هنوز چند ساعت از برگزاری کارگروه ایمنی حمل و نقل روستایی استان نگذشته بود که در شامگاه همان روز، یک حادثه تصادف در جاده روستایی در یک نقطه حادثه خیز و فاقد ایمنی، مابین سه راه روستای طوره و فرودگاه منطقه آزاد ماکو بین یک دستگاه تریلی با پراید رخ داد.
رئیس پلیس راه منطقه آزاد ماکو و خوی در این خصوص گفت: این تصادف بین یک دستگاه سواری پراید که از سمت مرگنلر به ماکو در حرکت بوده و تریلی ترانزیت از سمت ماکو به خوی در تردد بوده،شب گذشته ۲۷ آبان رخداد و یک نفر فوت کرد.
به گفته سرهنگ حجت حسن زاده؛ به دلیل انحراف به چپ سواری پراید رخداد تصادف تریلی با پراید روی داد و وضعیت راننده پراید به حدی وخیم بود که متاسفانه بعد چند دقیقه از این حادثه در دم جان باخت.
رئیس پلیس راه منطقه آزاد ماکو و خوی تاکید کرد: نبود روشنایی کافی، عدم وجود دوربرگردان بین دو لاین اصلی قدیم و جدیدالاحداث و عدم وجود شانه پارک برای توقف جهت دور زدن در سه راه های فرعی از جمله دلایلی هستند که در کنار سرعت بیشتر و عدم دقت راننده موجبات رخداد این نوع حوادث در محل تصادف مذکور می شود.
این در حالی است که ظهر ۲۷ آبانماه کارگروه ایمنی حمل و نقل روستایی استان بر شناسایی نقاط حادثهخیز روستایی در جهت کاهش تلفات جانی و مالی تاکید کرده بود.
در این جلسه آیدین رحمانی رضائیه اظهار داشت: راههای روستایی از حساسیت بسیار بالایی نسبت به سایر راهها برخوردارند. باید سهم و وظایف هر یک از دستگاههای اجرایی در قبال راهها مشخص و ابلاغ شود به گونهای که اقدام بر اساس برنامه زمانبندی شده منتج به اقدام موثر شود.
او تاکید کرد: انتظار میرود برنامهها بر پایه تحلیلها و دادهها پیش رود تا تأثیرگذاری اقدامات پیشرو بیش از پیش باشد.
معاون عمرانی استاندار ادامه داد: کم تجربگی رانندگان یکی از مهمترین دلایل در امر رانندگی و تخلف از قوانین است که متأسفانه بیشتر خسارات جانی و مالی از سمت ناوگان حمل و نقل سنگین به دیگر وسائط نقلیه وارد میشود.
رحمانی تصریح کرد: آشکارسازی ماشین آلات و ادوات، توزیع کلاه ایمنی بین موتورسواران، خطکشی محورها، آموزش و فرهنگسازی، توجیه دهیاران، استقرار تابلوهای راهنمایی و رانندگی جزو اقداماتی است که دستگاههای متولی باید در اولویت برنامههای خود قرار دهند.
نظر شما