اتهامات عجیب نماینده بوکان به رسانه های این شهر

سرویس آذربایجان غربی- نماینده مردم بوکان با انتشار یادداشتی تحت عنوان آسیب شناسی رسانه های این شهر، اتهامات عجیبی را متوجه این رسانه ها کرده است.

به گزارش خبرنگار کردپرس، «دکتر محمد قسیم عثمانی» با انتشار یادداشتی رسانه های بوکان را به همسويى نرم و نامحسوس با جريانات قومى بيرونى»، «تضعیف فرماندار بوکان»،«دلسرد نمودن و نا اميد كردن مردم از اقدامات خوب نظام در منطقه بوكان» متهم کرده است.

عثمانی در پایان این یادداشت توصیه کرد که اصلاح مديران سايت ها و رسانه هاى بوكان نگرش و رفتار خود را اصلاح کنند.

متن یادداشت نماینده بوکان به شرح زیر است:

با اندكى دقت در رسانه هاى بوكان مى توان دريافت كه آسيب هايى، رسانه ها را تهديد مى كند كه بايد مديران رسانه اى نسبت به كنترل مجموعه تحت مديريت خود و پايش اين موارد هوشيار باشند و با حفظ استقلال و بى طرفى واقعى و نه شعارى و بـا هوشيار دانستن مردم نه غافل تصور كردن آنان، از آسيب هاى ذيل، جلوگيرى به عمل آورده و اجازه ندهند رسانه از وظيفه ذاتى خود فاصله بگيرد؛

١- تعريف و تمجيد بى مورد از برخى مسئولين و يا انتقاد بى جهت از آنان با انگيزه هاى مختلف.

٢- دو بهم زنى بين مسئولان و ايجاد اختلاف بين آنها و تلاش در جهت بر افروختن آتش تفرقه در بين آنان.

٣- كم رنگ جلوه دادن اقدامات و تلاش هاى نماينده بوكان و تضعيف و تخريب ايشان بصورت مستقيم و غيرمستقيم و سانسور خبرى و يا تحريف اخبار و اظهارنظرها و عملكرد ايشان.

٤- بى تأثير جلوه دادن سفر مسئولين استانى و كشورى به بوكان و مؤثر جلوه دادن سفر همين مسئولين به شهرهاى همجوار و دوبهم زنى در بين نمايندگان منطقه.

٥- تضعيف فرماندار بوكان و القاى تفكر غلط عدم استقلال ايشان و ترويج نظر نادرست ناتوانى فرماندار در شرايطى كه طبق ارزيابى هاى مستقل انجام شده، فرماندارى بوكان رتبه نخست را در سطح استان به خود اختصاص داده است.

٦- قوى جلوه دادن نمايندگان ساير شهرستانهاي همجوار و انعكاس مكرر اخبار مربوط به آنها و سانسور خبرى اقدامات و اظهارات نماينده مردم بوكان.

٧- دلسرد نمودن و نا اميد كردن مردم از اقدامات خوب نظام در منطقه بوكان و بى اهميت نشان دادن پروژه هاى در حال انجام در شهرستان بوكان و ترويج فرهنگ بدبينى و بدگمانى و فرارى دادن سرمايه گذاران بالقوه.

٨- همسويى نرم و نامحسوس با جريانات قومى بيرونى به منظور همسويى با آنان در جهت جلب مخاطبين مخالف نظام در داخل.

٩- القاى وابسته بودن شورا و شهردار به نماينده و فرماندار و تزريق شايعه عدم استقلال آنها در انتخاب شهردار و ساير تصميمات در شرايطي كه بهترين و مستقل ترين شورا را در بوكان تجربه مى كنيم.

١٠- نادان فرض كردن خوانندگان و تصور اينكه آنها تنها منبع و منشأ خبرى هستند در حاليكه مردم با مقايسه اخبار و اطلاعات از كانالها و سايت ها و منابع مختلف، به ذات و نفس و نيت هر رسانه مثبت يا منفى پى مي برند.

١١- اعمال فشار رسانه اى بر تعدادى از مسئولين خصوصاً شهردارى و اداراتى كه از حوزه اختيار بيشترى برخوردارند تا از اين طريق بتوانند به خواسته هاى خود دست يابند.

١٢- ايجاد زاويه با مسئولين به منظور جلب مخاطب بيشتر و استفاده از تيترهاى جنجالى و غلط كه با محتواى مربوطه اصلاً همخوانى ندارد.

با يك ارزيايى دقيق مديران سايت ها و رسانه هاى زحمتكش بوكان مى توانند با اصلاح نگرش و رفتار خود، نسبت به جلب اعتماد مخاطبين بيشتر توفيق يابند و به وزن خود و رسانه در اختيارشان بيفزايند و به بهبود شرايط و وضعيت شهر نيز، كمك نموده و رسالت رسانه اى خود را تحقق بخشند.

شكى نيست كه اين آسيب ها مى تواند موجبات بي اعتبارى يك رسانه را فراهم و دورى از اين آسيب ها و واقعيت نگارى رسانه مى تواند به رشد و ارتقاى رسانه منتهى شود.

اميد است رسانه هاى مختلف در شهرمان با ايجاد روحيه نشاط و خلق اميد و مقد درست در جهت اصلاح امور و پيشرفت شهر و ديارمان گام بردارند و به اصلاح فرايندها و آگاهى بخشي از مارسايي ها متوليان امر را كمك كنند نه اينكه خادمين مردم را از فعاليت مستمر و مؤثر خود دلسرد كنند و نقش رسانه اين نيست كه مرغ همسايه را غاز بنماياند. به اميد فرداى بهتر براى رسانه هاى خيرخواه و بوكان عزيز .

کد خبر 55269

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha