به گزارش خبرنگار کردپرس، هرچه به نوروز و آغاز ایام دید وبازدید نزدیک می شویم برنج در مهاباد به کالایی کمیاب و گرانبها تبدل می شود.
برنج وارداتی با قیمتهای نجومی در بازار مهاباد عرضه می شود و این امر سبب تمایل شهروندان به برنج یارانه ای شده است. برنج یارانه ایی که دولت به هدف تنظیم بازار در سطح شهرستان توزیع می کند در هر فروشگاهی پیدا نمی شود و تنها در فروشگاه های خاص آنهم به صورت محدود پیدا می شود.
کمبود برنج در بازار و افزایش قیمت آن در مهاباد شائبه هایی را در خصوص نحوه ی توزیع آن شکل داده است.در این راستا خبرنگار کردپرس تماس های مکرر با اتاق اصناف و اداره ی صنعت، معدن و تجارت برقرار کرد اما این ادارت مسئول از ارائه پاسخ سرباز زده اند.
عبدالرحمان کلیجی رئیس جهاد کشاورزی شهرستان مهاباد در خصوص نحوه توزیع برنج یارانه ای در مهاباد گفت: مطابق سهمیه تعیین شده برای استان آذربایجان غربی سهم شهرستان مهاباد ۴۰ تن برنج یارانه ای است که با رایزنی فرماندار مهاباد و به دلیل نیاز شهروندان این میزان به ۵۰ تن برنج افزایش یافت که این میزان کفاف جمعیت شهرستان مهاباد را نمی کند.
کلیجی افزود:توزیع برنج برای تنظیم بازار شب عید از اول اسفندماه آغاز شده و پیش از آن نیز در مقاطع مختلف واردات برنج و سایر اقلام خوراکی تا ۱۵۰ تن انجام گرفته است.
وی تاکید کرد: 50 تن برنج یارانه ایی در بین مباشران و فروشگاههای که اداره صنعت و معدن و تجارت معرفی کرده بود، توزیع شده است و پس از آن امر نظارت بر عهده ی صنعت و معدن و تجارت است.
وی ادامه داد: برنج توزیع شده در قیمت های متفاوت از ۲۶ هزار تا ۵۶ هزار تومان در بازار موجود است البته برنج ۲۶ هزار تومانی به دلیل کیفیت پایین کمترین میزان فروش را داشته است با این وجود مراحل توزیع برنج در مهاباد ادامه دارد و زمان آن متعاقبا اعلام می شود.
رئیس جهاد کشاورزی با اشاره افزایش قیمت برنج گفت: افزایش نرخ جهانی قیمت برنج، تغییر نرخ ارز و کاهش ثبت سفارش در افزایش قیمت برنج در کشور تاثیر گذار بوده است و این روال ممکن است به سمت خرید تولید داخلی منجر شود.
کلیجی اظهار داشت: برای تنظیم بازار از جهاد کشاورزی درخواست میشود تا اقلام خوراکی مورد نیاز را وارد کند که اخیرا به دلیل تنظیم بازار شب عید و ایام نوروز قیمتها افزایش یافته اند.
نظر شما