به گزارش کرد پرس، حسین خوش اقبال در جلسه هماهنگی برنامههای نوروزی در شهرداری سنندج با بیان اینکه برای رسیدن به این هدف مهم باید شرایطی فراهم کرد که فرهنگ و آیین های استان به خوبی برای مسافران معرفی و تبیین شود، گفت: شهرداری ها به همراه دستگاه های عضو ستاد خدمات سفر نقش بسزایی در این حوزه بر عهده دارند.
وی با بیان اینکه شهرداری سنندج در چند روز گذشته تلاش های بسیاری برای آماده سازی شهر و استقبال از نوروز 97 انجام داده است، اضافه کرد: این نهاد عمومی در این اقدام ها پیشگام بود البته کمک سایر دستگاه ها و نهادها نیز ضروری است.
خوش اقبال یادآور شد: پرداخت حقوق، مزایا و پاداش تمام پرسنل شهرداری سنندج خبر نوید بخشی بود که با تلاش مدیریت شهری محقق شد.
وی بر پرداخت مطالبات شهرداری های از سوی دستگاه های اجرایی تاکید کرد و گفت: استانداری هفته گذشته تمام بدهی های مربوط به ساختمان خود را به شهرداری پرداخت کرد تا آغازی برای مطالبه گری از سایر دستگاه ها باشد.
توجه به اسکان مسافران در روستاهای گردشگر پذیر
فرماندار سنندج نیز در این نشست از شکل گیری ستاد خدمات سفر شهرستان همزمان با ستاد کشوری و استانی خبر داد و گفت: در دو نقطه شهر ستاد اسکان تشکیل شده و در روستاهای گردشگر پذیر نیز به اسکان مسافران توجه ویژه ای شده است.
محمدابراهیم زارعی گفت: علاوه بر اسکان، ستاد خدمات سفر سنندج در بخش نظارت نیز گروه های متشکل از میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، صنعت، معدن و تجارت، دانشگاه علوم پزشکی، دامپزشکی، تعزیرات حکومتی و جهاد کشاورزی و سایر دستگاه ها در حال بازرسی مستمر اصناف، اماکن اقامتی و خدماتی هستند.
شهردار سنندج نیز در این نشست گفت: مدیریت شهری برنامه های استقبال از بهار 97 را از یک ماه قبل آغاز کرده بود اما بارش نزولات جوی باعث به تاخیر افتادن برخی اقدامات عمرانی در سطح شهر شد.
حشمت الله صیدی گفت: هم اکنون با تلاش های انجام یافته پرسنل شهر آماده میزبانی از مهمانان و شهروندان در ایام نوروز شده است.
وی همچنین از برنامه مدیریت شهری برای توسعه مرکز مونیتورینگ خبر داد و افزود: این اقدام برای کاهش حضور پلیس در معابر و حذف ایجاد سرعت گیرهای مختلف در سطح شهر انجام شد و بزودی خودروی سیار پلیس مجهز به دوربین نسبت به ثبت تخلفات در معابر شهری اقدام می کند.
مدیرکل راهداری، حمل و نقل جاده ای کردستان نیز در این نشست گفت: در 24 ساعت گذشته، 276 هزار تردد در راه های ارتباطی استان انجام شد که نسبت به 24 ساعت قبل از آن، 12.5 درصد رشد داشته است.
البرز حسینی افزود: انتظار می رود روند افزایشی تردد در جاده ها با توجه به آغاز تعطیلات نوروزی و مسافرت ها در روزهای آینده بیشتر شود.
به گفته وی، تمام تمهیدات حمل و نقل در جاده های استان انجام شده به طوری که در این ایام نوروز هزینه حمل و نقل ناوگان عمومی افزایش نخواهد یافت و در این خصوص نظارت ها و بازرسی ها به صورت کامل انجام می شود.
وی اضافه کرد: هم اکنون 400 راهدار همراه با 350 دستگاه ماشین آلات سبک و سنگین در جاده ها و 150 راهدار نیز در محورهای روستایی استان مستقر هستند و در طرح نوروزی تا 17 فروردین در 24 راهدارخانه آماده ارائه خدمات به مسافران هستند.
حسینی ناوگان حمل و نقل استان را متشکل از 67 شرکت مسافربری و 71 شرکت حمل و نقل کالایی اعلام کرد و گفت: چهار هزار و 45 راننده ناوگان مسافری بین شهری و 11 هزار و 138 راننده ناوگان حمل و نقل کالا جا به جایی مسافران را بر عهده دارند.
وی یادآور شد: 157 ددستگاه اتوبوس، 909 دستگاه مینی بوس (ویژه جا به جایی مسافران در داخل استان) و 875 دستگاه سواری عهده دار حمل و نقل مسافران هستند.
استان کردستان بیش از 2 هزار و 182 اثر تاریخی شناسایی شده دارد که تاکنون 872 مورد از این تعداد آثار در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
آثار ملی به ثبت رسیده شامل شامل 757 اثر تاریخی (ابنیه، تپه و محوطه)، 16 اثر بافت و مجموعه روستایی، 20 اثر طبیعی (مناطق طبیعی، درخت و مجموعه درخت)، 56 اثر معنوی (آیین، رسم ها محلی، روش های ساخت صنایع دستی، مردم شناسی و مردم نگاری) و 23 مورد اثر منقول (کتاب و قرآن) است.
نظر شما