عزم مسئولان و فرهنگ سازی دو عامل مهم در حمایت از کالای ایرانی

سرویس کردستان- حمایت از کالای ایرانی، تقویت تولید داخلی و جلوگیری از واردات بی رویه از جمله عوامل مهم شکوفایی اقتصاد و حرکت به سمت اشتغالزایی پایدار در کشور است.

به گزارش کرد پرس، به باور عموم کارشناسان نامگذاری سال جدید با عنوان سال «حمایت از کالای ایرانی» تلنگری مهم به مسئولان و دستگاه های مسئول از یک سو و مصرف کنندگان از سوی دیگر است چرا که راه مبارزه با بیکاری به عنوان یکی از چالش های مهم اقتصادی کشور تقویت توان تولید داخلی است.

صنعت و تولید کشورمان در حوزه های مختلف سابقه ای به درازای چندین دهه دارد و وضعیت ایران از این نظر با برخی کشورهای وابسته به نفت در خاورمیانه اساسا قابل مقایسه نیست. صنعت و تولید و تجارت سابقه ای فرهنگی و طولانی هم در ایران دارد و باید از این پتانسیل ها به خوبی استفاده شود. در بسیاری از رشته های صنعتی و تولیدی کارخانجات و کارآفرینان ایرانی فعال هستند و تنها با کمی حمایت از سوی مسئولان و کمی هم همت از سوی خود آنها برای ارتقای کیفیت تولیداتشان، می توان از واردات بی رویه رهایی یافت و این مهم در این سال باید به صورت جدی مورد توجه قرار بگیرد.

مبارزه با بیکاری در گرو تحقق شعار سال

سید احسن علوی، نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس در این باره با بیان اینکه راهکار مبارزه با بیکاری به عنوان یکی از مشکلات مهم کشور تلاش همه مسئولان برای تحقق شعار امسال است، به کرد پرس گفت: در برنامه ششم توسعه کشور رشد سالانه 8 درصدی پیش بینی شده است. اگر این میزان رشد اقتصادی در سال تحقق یابد سالانه شعار اشتغالزایی میلیونی در کشور خواهیم بود و با تدوام این مسیر می توان به رفع مشکل بیکاری امیدوار بود.

وی افزود: تداوم این مسیر و دستیابی به رشد پایدار اقتصادی در گرو تقویت توان تولید داخلی است و تولید داخلی هم زمانی تقویت می شود که کالای تولید شده داخلی از سوی مسئولان و مردم مورد حمایت قرار بگیرد.

علوی واردات بی رویه را یکی از عوامل مهم تضعیف تولید داخلی عنوان کرد و گفت: برای تحقق شعار امسال باید تمهیداتی برای جلوگیری از این وضعیت اندیشیده شود.

محسن بیگلری، نماینده مردم سقز و بانه در مجلس هم در این باره با بیان اینکه حمایت از تولیدات داخلی و استفاده از ظرفیت های مهم اقتصادی و صنعتی کشورمان باید در اولویت برنامه های دولت و سایر دستگاه ها قرار بگیرد، به کرد پرس گفت: برای تحقق شعار امسال و افزایش توان تولیدی کشور باید نسبت به شناسایی ظرفیت های اقتصادی در مناطقی مانند کردستان هم اقدام شود.

وی افزود: یکی از راهکارهای هم تحقق این شعار در سال جاری افزایش سرمایه گذاری در مناطق پر ظرفیت اما فراموش شده ای مانند کردستان است.

کد خبر 56008

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha