سوریه امروز مهمترین خاکریز مقاومت در برابر زور و استبداد/ در سوریه نمودی از عملیات نسل کشی اتفاق افتاده است

سرویس ایران-آنچه که حیرت آور است این است که اردوغان در واکنش به این خیمه شب بازی در حالی که خود و کشور خود را هم پیمان سوریه و ایران می‌داند از حمله آمریکا و همپیمانانش دفاع کرد و آن را مورد تایید قرار داده است.

به گزارش کُردپرس به نقل از خانه ملت؛ سیداحسن علوی در نطق خود در جلسه علنی امروز (یکشنبه) با تاکید بر ضرورت توجه به اجرایی کردن شعار سال ۱۳۹۷ اظهار کرد: ملت بزرگ ایران و مسئولین محترم، بنده به نمایندگی از یکی از اصیل‌ترین مردم ایران، یعنی مردم کردستان با شما صحبت می‌کنم. کردستانی که همواره در مقابل مشکلات و دشمنان ایستادگی کرده است و همواره سنگ زیرین آسیاب بوده است.
وی ادامه داد: بر همگان واضح است که امروز مدعیان حقوق بشر در سطح جهان در مورد لشکرکشی آمریکا و حامیان آن به سوریه ساکت شده‌اند. آنچه که حیرت آور است این است که آقای اردوغان در واکنش به این خیمه شب بازی در حالی که خود و کشور خود را همپیمان سوریه و ایران می‌داند از حمله آمریکا و همپیمانانش دفاع کرد و آن را مورد تایید قرار داده است.
این نماینده مردم سنندج و دیواندره درمجلس گفت: بی تردید آنچه که در سوریه و صد البته در کوبانی و بخش‌هایی از عراق و کردستان شنیده می‌شود تصویرهای ناقص و بریده‌ای است که شاید دوربین‌های فضای رسانه ای آنها را مخابره کردند. باید بر این فاجعه نام بزرگترین تراژدی هزاره سوم را گذاشت. بلکه این فاجعه نمودی از عملیات نسل کشی است که حکمش در جلسات کابینه ترامپ و نتانیاهو امضاء شده است تا جایی که سوریه امروز به مهمترین خاکریز مقاومت در برابر زور و استبداد تبدیل شده است.
وی همچنین گفت: این رنج‌هایی است که کردها برای مبارزه با تروریسم می‌پردازند،آنها زندگی در این شرایط را به زندگی راحت در کشورهای عربی ترجیح دادند.آنها واقعی‌ترین سربازان جبهه آزادی هستند.تردید نباید داشت که فقط باور و ایمان قوی به حقیقت می‌تواند ایستادگی این چنینی را ایجاد کند.
علوی یاد آور شد: خوب بود آنهایی که فکر می‌کنند می‌توانند منطقه را به آشوب بکشانند تاریخ ایستادگی کردها را مطالعه می‌کردند.
وی به مشکلاتی از حوزه انتخابیه خود اشاره کرد و گفت: رئیس‌جمهور محترم،رئیس مجلس و همکاران گرامی وظیفه ما در مقابل مردم سنگین است. عدم توجه به حل مشکلات حاکم بر زندگی مردم در هر کجای خاک پاک ایران گناهی نابخشودنی است. توسعه نیافتگی کردستان به عنوان پاره تن ایران اسلامی که رهبری معظم انقلاب از آن به عنوان استان فرهنگی نام برده‌اند نتیجه عملکرد ضعیف ادوار گذشته است که بی تردید برطرف نمودن آن نیازمند توجه جدی دولتمردان است.
علوی با بیان اینکه خطوط ریلی و هوایی کردستان با مشکلاتی روبروست، اظهار کرد: تردد تانکرهای سوخت، تلفات بسیار زیادی در جاده‌های استان به وجود آورده است. طبق آمارهای رسمی در سال ۹۴ و ۹۵ هر روز یک کشته در جاده‌های کردستان داشتیم. آیا این آمار زیبنده ایران اسلامی است؟ با این آمار حدود ۳۰ هزار لیتر مواد آلوده کننده وارد محیط‌زیست می شود. آیا می دانید هر یک لیتر از این مواد نفتی حدود یک میلیون لیتر آب را آلوده می کنند؟ آیا با توجه به آبهای روان در سطح منطقه این آلودگی ها جایز است؟
وی سپس گفت: آیا فکر نمی کنید این معضلات به دلیل عدم توجه دولتمردان است؟ نگاه ابزاری به استان کردستان و عدم تخصیص اعتبارات لازم برای تسهیل راه‌های ارتباطی مهمترین عامل این مشکلات است. ضمن درخواست از مسئولان ذیربط برای کنترل این ترددها، تقاضا دارم سهم استان کردستان را در راه‌های ارتباطی ارتقا دهند.
بیکاری در استان کردستان بیداد می کند
نماینده مردم سنندج در مجلس خطاب به رئیس‌جمهور گفت: بیکاری در استان کردستان بیداد می کند.بیشتر تحصیلکردگان و نخبگان کرد بیکار و یا برای تامین معاش خود و خانواده به شغلهای کاذب روی آورده اند. افزایش شدید تعداد کودکان کار، افزایش شدید تعداد کولبران زیر ۱۸ سال همگی دال بر این است که درآمد سرانه خانوارها کم است و به ناچار همه باید شغلهای کاذب داشته باشند.
وی ادامه داد: آیا می دانید صنعت کردستان کمتر از ۱۰ درصد درآمد ناخالص استان را شامل می شود؟ کردستان نیازمند صنعت پیشرو است تا در سایه آن کسب و کارهای خرد و کوچک رونق پیدا کند.صنایع در دنیای علم و فناوری امروز پایه و اساس کسب و کارها هستند اما ما چه میزان برای این موضوع قدم برداشته‌ایم؟
علوی سپس گفت:چنانچه به شعار همه جای ایران سرای من است،اعتقاد دارید،باید بدانید که رشد و توسعه همه ایران باید به صورت متوازن اتفاق بیفتد. تردید نخواهید داشت که یکی از راه‌های برون رفت از بیکاری روی آوردن به کشاورزی، باغداری و دامداری است.
وی ادامه داد: آیا المان های کشاورزی غیر از آب و خاک است؟ پس چرا با وجود بیش از ۳۳ سد که بیش از ۶.۵ میلیارد مکعب آب در این سدهای بهره برداری شده وجود دارد و با وجود بیشتر از یک میلیون و یکصد هزار زمین کشاورزی در استان فقط ۱۳۰ هزار تای آنها آب دارند؛ یعنی کمتر از ۱۱ درصد.
نماینده مردم سنندج و دیواندره در مجلس در پایان گفت: آب زمین‌های کشاورزی چندین استان از استان کردستان تامین می گردد اما کشاورزان خود استان بی آب مانده‌اند، لذا به وزرای جهاد کشاورزی و نیرو قویا تذکر می دهم که توجه ویژه ای به استان کردستان داشته باشند.
کد خبر 57243

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha