نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در گفت و گو با کردپرس با اشاره به عدم سرپرستی مناسب مرزهای غربی ،اظهار کرد:یکی از معضلات مرز ،عدم مدیریت یکپارچه در بحث مرزها است،یعنی در خصوص ساماندهی مرزهای کولبری و معابر هنوز برنامه دقیقی نوشته نشده است.
وی ادامه داد:معابر کولبری عنایت مقام معظم رهبری است و با مرزهای رسمی تفاوت دارند و زیر نظر وزارت کشور و هنگ مرزی مدیریت می شود.
وی افزود:در سال ۸۴ قانون مبادلات مرزی در معابر به مجلس آمد و در سال ۸۹ اجرایی شد.اما از آن زمان این معابر همواره مورد بی مهری قرار می گیرد و با هر اتفاقی بسته می شود.
خضری با گلایه از تفکر بسته ماندن مرزها،خاطرنشان کرد:انسداد مرز راهکار مناسبی برای برخورد با پدیده مرزی و کولبری نیست و این معابر با عنایت مقام معظم رهبری ایجاد شده اما دولت به آن توجه نمی کند.
وی تصریح کرد:نزدیکبه ۷۵ هزار نفر در نوار مرزی غربی مشغول کار کولبری و پیله وری هستند وبا مصوبه غیر مرتبطی که سال گذشته دولت تصویب کرد که معابر کولبری باید بسته شوند،ضربه زیادی به اشتغال مردم مرزنشین وارد آمد.
وی با اشاره به سفر آقای جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به شهرستان های مرزی اذرباییجان غربی و کردستان برای بررسی وضعیت مرزها،گفت:انتظار داریم که سفر آقای جلیلی در راستای بهبود مشکلات مرزی راهگشا باشد و با نفوذی که دارند،موجب بازگشایی معابر مرزی شوند.
وی با اشاره به اقدامات نمایندگان مجلس درباره بازگشایی معابر مرزی،اذعان کرد:ما امیدواریم که جلسه سه قوه که دیروز برگزار شد و اقای لاریجانی هم بر مشکلات مرزی تاکید داشتند،موجب شود که دولت به مرزها نگاه جامعتری داشته باشد.
وی افزود:نمایندگان مجلس سوال از وزیر کشور را در برنامه کاری دارند و به زودی انرا در دستور کار قرار می دهیم.
نظر شما