اخرین وضعیت بازارچه های مرزی ایلام/از متخصصین بومی استان در بخش نفت و گاز ایلام استفاده شود

سرویس ایران-سلام امینی اظهار کرد:مجوز کولبری و پیلوری در بازارچه چنگوله و چیلات ایلام صادر شده است اما زیرساخت های این بازارچه ها تکمیل نشده است.

نماینده ایلام در مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با کُردپرس با اشاره به این‌ مطلب که مرز رسمی مهران از سال ۹۴ به گمرک ارتقا پیدا کرده است،گفت:دو مرز چنگوله مهران و چیلات دهلران‌ به عنوان بازارچه مرزی مشغول به فعالیت هستند که مجوز کولبری و پیله وری در آن‌ها صادر شده اما به دلیل پایان‌نیافتن عملیات عمرانی آن ها،هنوز فعالیت پیله وری در ان‌ها انجام نمی شود.
وی ادامه داد:زیر ساخت های عمرانی بازارچه چنگوله در حد مقدماتی آغاز شده است اما در بازارچه چیلات هنوز شرایط مناسب فراهم نشده است.
وی افزود:اخیرا استاندار ایلام هم در سفر به استان واسط عراق با طرف عراقی دیدار کرد و تفاهمنامه ای در خصوص تسهیل مباحث مرزی به امضاء‌ رسید که از جمله آن‌ها مسائل مربوط به دو بازارچه چنگوله مهران و چیلات دهلران بود.
۹۰ درصد ذخیره هیدروکربی کشور در استان ایلام است
امینی با بیان این‌مطلب که ۹۰ درصد ذخیره هیدروکربی کشور در استان ایلام است،خاطرنشان کرد:استان ایلام سرشار از منابع نفتی و گازی است و می طلبد که تبدیل به قطب اقتصادی کشور شود.
وی افزود:با وصف منابع عظیم نفت و گاز در این‌استان‌ شایسته نیست،ایلام محروم و فقیر بماند و در رده استان های کم برخوردار قرار بگیرد.
نماینده ایلام با برشمردن مراکز و بخش های نفتی و گازی استان ایلام،توضیح داد:دو پالایشگاه گاز و پتروشیمی ایلام در حال فعالیت هستند و پالایشگاه(ان‌جی ال) دهلران هم با ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی در آینده به جمع بخش نفت و گاز ایلام اظافه می شود.
وی افزود:در آینده پالایشگاه و پتروشیمی مهران هم آغاز بکار خواهد کرد و صنعت نفت و گاز تبدیل به مهمترین بخش اقتصادی استان خواهد شد.
امینی ضمن بیان این‌ مطلب که میادین‌ نفتی ایلام،فعال هستند،یادآور شد:در حال حاضر شرکت های نفتی در میادین اذر،عین خوش مشغول بکار هستند و میادین دیکری از قبیل پایدار غرب و ابان استارت خواهند خورد.
بکارنگرفتن متخصصین بومی در صنعت و نفت ایلام
نماینده مردم‌استان ایلام در مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از دولت در بکارنگرفتن افراد بومی در مشاغل نفت استان،گفت:از ظرفیت بومی و موانان استان ایلام استفاده نمی شود.
وی افزود:درصدی از نیروهای بومی در مشاغل دون پایه همچون خدمات و پشتیبانی بکار گرفته می شوند که این در شان مردم استان ایلام نیست.
وی در پایان خاطرنشان کرد:از مسئولان تقاضا داریم که در خصوص بکارگیری افراد توانمند بومی در مشاغل و پست های مهم‌ بخش نفت و گاز استان اقدام نمایند و به این مسئله رسیدگی نمایند.
کد خبر 57824

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha