به گزارش کردپرس، «کیومرث دانشجو» در نشست شورای مدیران شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی گفت: عدم وجود سیستم حاکمیتی برای 13 سد در حال بهره برداری، نگهداری و بازسازی آنها را با چالش جدی مواجه کرده است.
وی افزود: به طوری که شبکه های آبیاری و زهکشی بسیاری هم اکنون در حال تخریب است که لازم است ردیف اعتباری دراین خصوص در نظر گرفته شود.
دانشجو در ادامه با اشاره به سختی پیشرفت اجرایی طرحهای شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی گفت: با برنامه ریزی های انجام شده طی این مدت سه سد و 44هزار شبکه آبیاری و زهکشی در دست اجرا بوده و یا به بهره برداری رسیده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی در خصوص مهم ترین اقدامات این شرکت در چهار سال گذشته گفت: در گذشته بخش عمده خدمات شرکت از محل طرحهای عمرانی تامین می شد و درآمدهای شرکت مد نظر نبود به طوری که با اتمام طرحها شرکت دچار افت شدید شده و به بحران برخورد کرد، که خوشبختانه با ساماندهی و برنامه ریزی مناسب مالی در دو بخش طرح و جاری و افزایش درآمدهای شرکت از این بحران خارج شده، به طوری که درآمد شرکت با جهش 4 برابری مواجه شده است.
وی با تاکید بر بحث احیای دریاچه ارومیه گفت: طرح احیای دریاچه ارومیه و تکالیفی که برعهده شرکت آب منطقه ای قرار داده شد، حجم فعالیتهای شرکت را دو برابر نمود و با وجود حجم کاری بسیار این شرکت توانست اقدامات چشمگیری را در این راستا انجام دهد به طوری که تاثیرگذار ترین اقدامات در جهت احیای دریاچه ارومیه از سوی این شرکت انجام شد.
نشست شورای مدیران شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی با حضور معاون طرح و توسعه شرکت مدیریت منابع آب ایران، مدیرکل دفتر فنی حوضه آبریز دریای خزر و دریاچه ارومیه، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی و مجموعه معاونین و مدیران این شرکت با هدف تعامل بیشتر شرکت مدیریت منابع آب ایران با استانها و بررسی مشکلات و ارائه راهکارهای مناسب برگزار شد.
نظر شما