به گزارش کردپرس؛ مهندس حسن مرادی اظهار داشت: در سطح شهر کرمانشاه جمع آوری زباله در سه شیفت کاری طی شبانه روز انجام میشود که با توجه به قرارگیری در آستانه سال جدید تولید زباله حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش یافته است.
مدیرکل امور هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری کرمانشاه افزود: برنامهریزیهای لازم انجام شده و از ظرفیت نیروی انسانی و ماشینآلات به منظور خدمات رسانی به شهروندان استفاده میشود.
مهندس مرادی تصریح کرد: مشکل خاصی در راستای جمع آوری زباله وجود ندارد و با همه ظرفیت آماده خدمات رسانی هستیم.
وی عنوان کرد: طی شبانه روز 700 تا 900 تن زباله تولید می شود که به منظور بازیافت به شرکت بازیافت انتقال داده میشود.
مهندس مرادی گفت: در سطح کشور با توجه به فرهنگ سازی که در گذشته صورت گرفته و مشارکت خوبی که شهروندان دارند زباله یک بار در شبانه روز جمع آوری می شود اما در شهر کرمانشاه شهروندان همکاری لازم را به عمل نمیآورند در نتیجه مجبور هستیم در سه شیفت کاری نسبت به جمع آوری زباله اقدام کنیم.
مدیرکل امور هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری کرمانشاه گفت: در کرمانشاه شهروندان با ترک از منزل، زباله را همراه خود بیرون می آورند که کار خوبی نیست بنابراین باید از طریق شهرداری به مناطق اعلام شود تا مردم در ساعات خاصی زباله را داخل مخازن بریزند و در کرمانشاه نیز مانند سایر شهرها یکبار در روز نسبت به جمع آوری زباله اقدام شود.
مهندس مرادی خاطرنشان کرد: 60 درصد زبالههای کرمانشاه بازیافت و مابقی به عنوان ضایعات به معدن زباله در سراب قنبر انتقال می یابد و دفن می شود.
این مسئول افزود: بازیافت زباله روشی نوین است که کرمانشاه در آن پیشرو و الگو است.
مهندس مرادی گفت: به دنبال بازیافت زباله، کمپوست تولید و برای مصارف کشاورزی و باغبانی استفاده میشود.
وی عنوان کرد: همان گونه که شهروندان انتظار دارند نیروهای شهرداری با جدیت و تلاش برای داشتن شهری پاک داشته اقدام کنند ما هم انتظار مشارکت از آنها را داریم.
مهندس مرادی بیان کرد: یکی از مقوله هایی که در خدمات شهری میتواند موثر باشد مشارکت شهروندان است که با توجه به وسعت شهر، بافت فرسوده و نقاط حاشیه ای سطح شهر بدون مشارکت شهروندان نمی توانیم کاری از پیش ببریم.
وی افزود: مردم باید با شهرداری همکاری کنند و بدانند که شهر متعلق به همه است و همه باید در حفظ زیبایی و نگهداری شهر بکوشند.
نظر شما