به گزارش کرد پرس، سردار محمد حسین رجبی در همایش یاد یاران در سنندج، با بیان اینکه سنگ بنای امنیت پایدار در بدو انقلاب که راهنما و راهگشای همگان شد بیانات ارزشمند امام خمینی(ره) بود که در جمله معروف فرمودند« ما با کفر می جنگیم نه با کرد»، گفت: این جمله ارزشمند تفکیک صف ضد انقلاب از مردم بود و راه شهیدانی چون بروجردی، جلال بارنامه، جمیل شهسواری و هزاران شهید گمنام دیگر را روشن کرد.
سردار رجبی با تاکید بر اینکه مردم قدرشناس کردستان هرگز این ایثارها و فداکاریها را از یاد نمی برند، گفت: این مردم با وجود همه دسیسههای شیطانی در منطقه، یار و یاور نظام اسلامی و پشتیبان انقلاب بوده و هستند.
فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان گفت: انقلاب اسلامی در عصر کنونی طلایهدار بیداری ملتهای جهان است. این انقلاب حاصل رنج و محنت علما، روحانیون و مجاهدان در راه خدا و هدیهای است که خداوند به ملت ما ارزانی داشته و توفیق پرچمداری آن را به یکی از سلالههای پاک نبوی حضرت امام خمینی(ره) داد.
فرمانده سپاه بیتالمقدس کردستان تصریح کرد: بنیانگذاری این نهضت فقیهی مسلم و دعوتگری بینظیر است که انقلاب اسلامی را در شرایطی دشوار به پیروزی رساند و حکومتی بر مبنای اسلام را معرفی کرد.
سردار رجبی اذعان داشت: ادبیات مقاومت و تاریخ معاصر بیداری ایران سرشار از ایثار و فداکاری شما وسرداران و مردم شریف است که جزء انفکاک ناپذیر این ادبیات هستید.
وی با بیان اینکه پیوند ناگسستنی بین مهاجرین و و انصار تداعی بخش آیه شریفه قرآن کریم است، گفت: این خصیصه بی نظیر اتحاد بین مهاجر و انصار از ماندگارترین جلوه های بیداری انقلاب را رقم زد و خون شهدای مهاجر و انصار در هم آمیخته و آیه ایثار در قرن حاضر شدند.
وی اضافه کرد: این سندی گویا است که منطق آن با پاسداری میسر است و امنیت پر آوازه ایران با خون هزاران یار سفر کرده و خون دل شما یادگاران ماندگار میسر شده است.
فرمانده سپاه بیتالمقدس کردستان، اوج بیداری و انقلابیگری مردم کردستان را در ۲۲ اردیبهشت سال ۸۸ اعلام و آن را نقطه عطف مهمی در تاریخ این خطه از ایران اسلامی دانست.
وی با بیان اینکه این سفر تاریخی، جایگاه واقعی کردها را در ایران تثبیت کرد، گفت: جلوههای بارز پیوند بین ملت و امام خستگی را از تن خسته خادمان مردم زدود.
سردار رجبی گفت: دیدگاههای شفاف و راهبردی رهبر معظم انقلاب در ارتباط با قوم کرد که از آنان به عنوان صاحبان اصلی کشور یاد کردند، جای نوشتن صدها کتاب داشت.
وی به تدوین سند امنیتی شمالغرب، و تبدیل آن به سندی جامع اشاره کرد و گفت: این سند به دنبال تامین امنیت پایدار مردمی در حوزههای مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی است تا معیشت پایدار برای مردم محقق شود.
نظر شما