به گزارش خبرگزاری کردپرس، صبح امروز، با حضور حسین کمالی، خانهی احزاب استان ایلام افتتاح شد و در ادامهی آن جلسهای در استانداری ایلام با حضور دبیران احزاب سیاسی استان برگزار گردید.
رئیس خانه احزاب کشور در این نشست گفت: احزاب باید در کشور نباید تنها در حوزه سیاسی ورود کنند بلکه در خصوص اقتصاد، سیاست و اجتماع بایستی برنامههای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی ارایه دهند.
حسین کمالی عنوان کرد: در کشورمان اولین اتفاقی که پس از معرفی رئیس جمهور می افتد این است که اعلام می کند من حزبی نیستم، انگار که می گوید من بیماری ندارم.
وی به همبستگی و همدلی احزاب در عین اختلاف نظرها بر سر اصول اساسی انقلاب و رهبری تاکید کرد.
خانه احزاب به دنبال اصلاح قانون انتخابات باشد
استاندار ایلام نیز در نشست خانهی احزاب گفت: اگر به دنبال انتخابات سالم در کشور هستیم باید هر چه سریعتر قانون انتخابات اصلاح گردد.
قاسم سلیمانی دشتکی اظهار کرد: در شرایط توسعهی فناوری اطلاعات، نیازمند توسعه و پیشرفت و تسلط کامل احزاب به فناوری روز هستیم تا احزاب سیاسی و تشکلهای مدنی بتوانند خواستههای خود را از طریق این فضا پیگیری و مطالبه و در اختیار مردم بگذارند.
وی افزود: فضای مجازی و دنیای ارتباطات از هر لحاظ نقش بسیار بی بدیلی در انتخابات مختلف دارد و حضور در این فضا نقش مهمی در تقویت نظام و کشور و سایر مسائل سیاسی آن ایفا می کند.
استاندار ایلام گفت: در اصول سیاسی باید به چند اصل اعتقاد داشته باشیم که یکی از آنها برنامهمحوری است و با استفاده از رهیافتهای دنیا، برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت افراد در معرض رای مردم قرار می گیرد.
سلیمانی دشتکی اظهار کرد: تکیه به رای مردم و حرکت از خودگرایی به جمع گرایی و برنامه گرایی جامعه را به سمت پیشرفت سوق می دهد که اکنون نیاز است به این سمت حرکت کنیم.
وی افزود: در حال حاضر به خاطر اینکه احزاب موفق شوند باید گفتمانهای مختلف ما در انتخابات دو به دو و چند به چند با حفظ اصول و پرهیز از تخریب رقبا انجام گیرد و با ارایه برنامه مناسب و طرح آن برای مردم خود را در معرض رای مردم قرار دهند.
استاندار ایلام ادامه داد: پس از انتخاب برنامه پیروز توسط مردم باید مدیران متناسب با تجربه، تخصص و توانمندی انتخاب شوند و اگر احزاب ائتلاف داشتند، همچون دولت تدبیر و امید، آن وقت سهم احزاب مشخص می شود و حمایت آنها از دولت تداوم پیدا می کند.
وی تاکید کرد: وقتی دولت بر اساس حزب شکل بگیرد، برنامههای ارایه شده در انتخابات اجرا میشود.
به گزارش کردپرس، به گفتهی معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری ایلام، تا قبل از سال 1378 هیچ حزبی در ایلام فعالیت نداشت و اکنون استان دارای 49 حزب است. چهار حزب دیگر نیز در نوبت طی شدن مراحل قانونی و کسب مجوز فعالیت هستند.
انتخاب اعضای شورای مرکزی خانهی احزاب استان ایلام
امروز یکشنبه با رأی احزاب شناسنامهدار استان، اعضای 9 نفرهی شورای مرکزی خانهی احزاب استان ایلام به ترتیب زیر مشخص شدند:
حسن نجفی، اقبال اسماعیلی، موسی امیدی، نصرتاله حیدری، فریده الیاس پوریان، پیری، محمدرضا ناصری شوهان، علی رشیدی، آرش کریمی و هدایت چراغی (بازرس).
نظر شما