به گزارش خبرگزاری کردپرس، علی شهری اعلام کرد: سرانهی استاندارد فضای آموزشی در جهان حدود ۸ متر مربع است در حالی که این مقدار در کشورمان ۵ متر و ۱۸ سانتی متر است.
وی که خود اهل ایلام است، خاطرنشان کرد: توجه به ساخت مدرسه در شهرهای کوچک و مناطق روستایی از اولویتهای این سازمان است و تا کنون ۳۰ هزار کلاس درس فرسوده و غیر استاندارد در ایران مقاوم سازی شدهاند.
معاون سازمان نوسازی مدارس کشور ضمن اعلام اینکه دانش مقاوم سازی در جهان دانش بسیار محدودی است، افزود: با مقاوم سازی این ۳۰ هزار کلاس درس، در ردیف اول جهانی قرار داریم.
علی شهری گفت: ۱۲ سال از طرح ایمنسازی مدارس کشور میگذرد و در بازدیدی که معاون دبیر کل سازمان ملل از اقدامات صورت گرفته در این زمینه داشت، این اقدامات را بینظیر خواند.
وی با بیان اینکه ۷۰ هزار کلاس در مدارس کشور تخریب و بازسازی شده است، عنوان کرد: یک سوم مدارس کشور نیازمند تخریب و بازسازی هستند و در استان ایلام نیز کارهای ارزشمندی در زمینهی بازسازی و تخریب صورت گرفته و این استان را در ردیف اول کشور قرار داده است.
شهری گفت: تلاشی که در کشورمان برای توسعه فضاهای آموزشی وجود داشته در کمتر نقطه ای از دنیا مشاهده می شود و به خاطر همین رویکرد، ایران جزء کشورهای پیشتاز دنیا در امر مدرسهسازی قرار دارد.
مشارکت خیرین ایلامی بالاتر از متوسط کشوری
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری ایلام نیز در این جشنواره ضمن تقدیر از خیرین مدرسهساز اعلام کرد: میزان مشارکت افراد خیر در ساخت و ساز مدارس این استان 40 درصد است در حالی که این رقم در کشور 36 درصد است.
دکتر محمد نوذری گفت: دولت تدبیر و امید در حوزهی مدرسهسازی اقدامهای بزرگی انجام داده است اما به علت گستردگی نیازها، همچنان نیازمند مشارکت افراد خیر هستیم.
به گزارش کردپرس، 100 هزار دانش آموز در استان ایلام در بیش از یک هزار و 300 واحد آموزشی به تحصیل اشتغال دارند.
نظر شما