به گزارش خبرگزاری کردپرس، ایوب درویشی اظهار داشت: استان ایلام از نظر قابلیتها و ظرفیتهای گردشگری، بوم گردی، عناصر تاریخی، فرهنگی و تمدنی و دیگر بخشهای گردشگری هیچ کمبودی ندارد و بسیار غنی است اما صنعت گردشگری آن دارای مشکل است.
وی با تأکید بر آسیب شناسی صنعت گردشگری استان خاطر نشان کرد: باید به صورت واقعی و منصفانه آسیب شناسی لازم را در بخش گردشگری انجام دهیم و نقاط قوت و ضعف را احصا نموده و همچون پزشکی نسبت به رفع آنها اقدام کنیم.
معاون استاندار ایلام خواستار ورود فعالان عرصهی گردشگری به تصمیم سازی، ارائه راهکارها و کمک به تصمیم گیری مدیران شد و تصریح کرد: سال جاری مبالغ بسیار زیادی تسهیلات ارزان قیمت حوزه اشتغال زایی به استان ایلام تخصیص می یابد و رویکرد ما در تخصیص این تسهیلات اشتغالزایی، اولویت دادن به بخش گردشگری است.
ایوب درویشی افزود: در این مورد حمایت صد در صدی از این صنعت خواهیم داشت البته به شرطی که مقدمات آن فراهم شده و طرحها توجیه فنی و اقتصادی داشته باشند.
ایجاد زیرساختهای گردشگری در جاذبههای استان
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام نیز در این جلسه ظرفیتهای گردشگری استان ایلام را ظرفیتهای بالایی دانست و عنوان کرد: در حوزهی گردشگری اقدامات مناسبی انجام شده است اما برای رسیدن به وضعیت مطلوب، هنوز فاصله زیادی وجود دارد.
عبدالمالک شنبهزاده تأکید کرد: یکی از موارد بسیار مهم برای جذب گردشگران، ایجاد زیرساختهای گردشگری در جاذبههای استان است که به طور جدی در میراث فرهنگی استان در حال پیگیری است تا زمینهی ارائه خدمات بیشتر به گردشگران فراهم شود.
او گفت: از یک هزار و 500 اثر تاریخی استان بیش از 722 اثر در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و 33 رشته صنایع دستی نیز در این استان در حال تولید است که میتواند گردشگران بسیار زیادی را به استان جذب کند.
مدیرکل میراث فرهنگی استان ایلام ضمن اشاره به ظرفیت گردشگری مذهبی اربعین، با بیان اینکه توریستدرمانی نیز یک فرصت طلایی برای توسعه استان ایلام است، عنوان کرد: صنعت توریسم بعد از صنعت نفت جایگاه ویژهای دارد و باید در استان ایلام نیز مورد توجه قرار بگیرد.
نظر شما