مقابله با آسیب های اجتماعی نیازمند همکاری سازمان های مردم نهاد است

سرویس کردستان- اولین جلسه هم‌اندیشی سازمان‌های مردم نهاد استان کردستان با موضوع بررسی راهکارهای توانمندسازی تشکل‌های استان در سالن همایش سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان برگزار شد و حاضران در ای جلسه بر ضرورت استفاده از ظرفیت های این نهادها تاکید کردند.

به گزارش کرد پرس، مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان در این جلسه بر ضرورت تشکیل دفاتر تسهیل‌گری در حاشیه شهر سنندج تاکید و گفت: توانمندسازی تشکل‌های مردم نهاد با هدف هم‌افزایی بیشتر فعالیت‌ها در راستایی تحقق اهداف آنها برای برداشتن قدم‌های بزرگ از جمله اهداف ماست.

فرانک قدسی، بابیان اینکه تشکل‌ها بازوی توانمند دولت هستند، گفت: تشکل‌ها از ظرفیت خاصی برخوردار هستند بسیاری از کارها را که دولت لازم است انجام دهد و از لحاظ مالی و بحث نیازسنجی شاید سخت باشد، برای تشکل‌ها سهل و آسان است.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان تاکید کرد: اولین رمز موفقیت این تشکل‌ها مردمی بودن آنها است، تشکل‌ها یاریگر مردم و دولتمردان باید بپذیرند که به تنهایی و بدون حضور و مشارکت مردم توسعه میسر نمی‌گیرد.

وی با بیان اینکه ما به اقتدار تشکل‌ها باور داریم، افزود: لذا رسالت سازمان‌های مردم نهاد با وجود همه قابلیت‌ها بهبود و افزایش سرمایه اجتماعی است و جامعه برای تحقق اهدافش به فعالیت آنها در راستای رشد و پویایی جامعه نیاز دارد.

نقش راهبردی سن ها

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان کردستان اولویت‌های سال جاری این شورا را توسعه گفتمان اجتماعی ‌شدن مبارزه با مواد مخدر با تبیین نقش راهبردی و کلیدی سمن‌ها، فعالین و گروه‌های مرجع اجتماعی بیان کرد.

سلیم کریمی با بیان اینکه اعتماد به سمن‌ها و بهبود تعاملات با آنان و همکاری در مشارکت هرچه بیشتر سمن‌ها در برنامه‌های ملی و منطقه‌ای ضرورت دارد، گفت: توجه و نگاه ویژه به سمن‌های محلی و شهرستانی و حوزه روستایی و توجه به ظرفیت برخی سمن‌ها به ویژه حوزه ورزش و جوانان و تشکل‌های صنفی از جمله اهداف ما است.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان مشارکت بیشتر دبیران شوراهای هماهنگی در برنامه‌های منطقه‌ای پررنگ کردن نقش شوراها در این برنامه‌ها را ضروری اعلام کرد و افزود: اهتمام جدی برای برگزاری منظم جلسات کمیته‌های تخصصی با حضور روسای کمیته‌ها واجب است.

تسهیل‌ گری سازمان های مردم نهاد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان هم در این جلسه با بیان اینکه هر جا سازمان‌ های مردم نهاد نقش بازی کنند، برنامه‌های دولت آسان و سهل‌تر انجام می‌شود و مسیر توسعه هموارتر خواهد شد، گفت: هر جامعه از سه رکن اساسی شامل بخش عمومی یا دولت، بخش خصوص انتفاعی یا بازار و بخش خصوصی غیر انتفاعی یا جامعه مدنی است.

آرتیکاس اقبال با اشاره به اینکه جامعه‌ای که بیشترین اعضاء و تشکیل دهندگان آن سازمان‌های مردم نهاد هستند، جامعه مدنی نام دارد، گفت: هر گاه این سه رکن اساسی یادشده در جامعه توانستند درکنار هم مشارکت و در سیاست‌گذاری‌ها مشارکت داشته باشند، آن جامعه به مفهوم توسعه دست می‌ یابد.

کد خبر 59316

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha