به گزارش خبرگزاری کردپرس، دکتر موسی میرزایی رییس مستعفی بیمارستان شهدای زاگرس در گفتوگو با غرب آنلاین، گفت: این بیمارستان در بدو تاسیس و راه اندازی بدون کامل شدن زیرساخت ها و تجهیزات پزشکی و فقط بر اساس قول و قرارهای مسئولان وقت راه اندازی شد و در کمتر از 20 روز تجهیزات پزشکی آن خریداری و استخدام های فله ای در آن صورت گرفت.
او بدهی این بیمارستان را در حال حاضر بیش از 5 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: قبل از مدیریت اینجانب (آبانماه96)، درآمد بیمارستان کمتر از 8 میلیون تومان در ماه بود در حالی که میانگین درآمد این بیمارستان در زمان مدیریت اینجانب به بیش از 600 میلیون تومان در ماه افزایش یافت .
میرزایی در عین حال افزود: هزینه های بیمارستان بیش از یک میلیارد و 100 میلیون تومان است و هیچ مسئولی از استاندار ایلام گرفته تا نمایندگان مجلس، هیات مدیره و مسئولان کشوری (هلدینگ تامین اجتماعی) هیچ کمکی به این بیمارستان نکرده و نسبت به مشکلات و مسائل این بیمارستان بی تفاوت هستند.
او به خرید تجهیزات پزشکی بدون برگزاری مناقصه قبل از مدیریت خویش اشاره کرد و عنوان کرد که اعتبارات و بودجه این بیمارستان بدون کارشناسی دقیق هزینه شده است. او گفت: متاسفانه در برخی موارد اسناد مالی و درآمدزایی و بعضا اسناد مربوط به عمل جراحی در کشوی میز مدیران پیدا و در یک پروسه زمانی جمع آوری و دسته بندی تا وضعیت درآمد و هزینه بیمارستان سامان بگیرد.
برخی مدیرانی که همکاری نکردند
رییس مستعفی بیمارستان تآمین اجتماعی ایلام از چند نفر نیز نام برد. او گفت: عدم همکاری و همراهی برخی اعضای هیات مدیره بیمارستان (اعضای هیات مدیره شامل: دکتر دلپیشه رئیس وقت دانشگاه علوم پزشکی، دکتر لاله ماژین مدیریت درمان تامین اجتماعی و سرکار خانم ملکشاهی مدیرکل تامین اجتماعی) با مدیریت بیمارستان مشکلات را دو چندان کرده بود.
دکتر موسی میرزایی به قضیهی استخدامهای فلهای که همواره مورد اعتراض رسانهها نیز بود، اشاره و عنوان کرد: استخدام های خارج از روال قانونی و بعضا غیر قانونی تا جایی که استخدام بیش از 60 نفر پرسنل مازادی که به این بیمارستان تحمیل شده است (که بعضا با سفارش برخی اعضای هیات مدیره، نمایندگان مجلس و... بوده است)، بخشی از مشکلات پیش روی این بیمارستان است و هیچکس پاسخگو نیست.
وی تصریح کرد: برخی نمایندگان و اعضای هیات مدیره بیشترین استخدام غیر قانونی و سفارشی را در این بیمارستان داشته اند و الان هم نه پاسخگو هستند و نه کمک کار این بیمارستان هستند.
او با بیان اینکه مشکلات این بیمارستان با اخراج چند نفر از پرسنل حل نمی شود، عنوان کرد: برای اخراج افراد مازاد از طرف مرکز تحت فشار بودم (به بهانه کاهش هزینه ها) ولی روحیهی اینجانب اینطور نیست کارمندی که به امید بکارگیری در این بیمارستان تشکیل خانواده داده است اخراج کنم و یکی ازدلایل استعفای اینجانب مقاومت در برابر اخراج این افراد بود.
قرارداد ترکمانچای در بیمارستان شهدای زاگرس
موسی میرزایی یکی از دلایل افزایش هزینه های بیمارستان را انعقاد قرادادهایی مانند آشپزخانه، داورخانه و... با چند برابر قیمت دانست و گفت: در یک قرارداد ترکمانچایگونه، داروخانه بیمارستان به مدت 5 سال و از قرار هر ماه دو میلیون تومان واگذار شده است که در بدترین حالت باید این داروخانه بالای 20 میلیون تومان در ماه واگذاری می شد.
به گزارش کردپرس50 درصد جمعیت استان ایلام تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند و بیمارستان زاگرس تنها بیمارستان تامین اجتماعی ایلام است.
نظر شما