به گزارش کردپرس، اکبر رنجبرزاده در نشست علنی امروز (یکشنبه، 30 اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی تذکر کتبی "جلال محمود زاده" نماینده مهاباد به همراه 26 تن از نمایندگان به وزیر کشور و رئیس جمهور را به همراه تذکرات دیگر نمایندگان به مسئولان قرائت کرد.
در متن تذکر کتبی این 27 نماینده به رئیس جمهور و وزیر کشور آمده است:
وزیر محترم کشور و در راس آن رئیس جمهور محترم جناب آقای دکتر روحانی به اعتراضات گسترده مردم مناطق کردنشین و غرب و شرق کشور در رابطه با بسته شدن مرز و مبادلات مرزی و تهدید معیشت آنان بی اهمیتی نموده اند و اعتراضات به حق این مردم را نادیده گرفته اند.این درحالی است که مردم رنج کشیده این مناطق سالها از مرزها و امنیت کشور دفاع نموده اند ولی در جواب آنان معیشت و درآمد اندک آنها مورد تهدید مسئولین امر قرار گرفته است. جناب آقای روحانی و وزیر محترم کشور اگر اقدام به تعطیلی مبادلات مرزی نموده اند می بایست درآمد و شغل جایگزین معرفی کنند ولی نه تنها سرمایه گذاری صورت نگرفته بلکه سفره مردم مظلوم این مناطق را از اندک درآمد و نان بخور و نمیر خالی کرده اند، آیا این شیوه مملکت داری است که کسی جوابگوی این درد و رنج و اعتراضات مدنی این مناطق نباشد؟ آیا این عادلانه است که مسئولان امر توپ را به زمین همدیگر و کسی این مسئولیت را به عهده نمی گیرد؟مگر این مردم به غیر از همراهی با آقای روحانی چه خطایی کرده اند؟
به گزارش کردپرس، دوم اردیبهشت ماه نیز 10 نماینده کُرد مجلس شورای اسلامی به همراه رئیس فراکسیون اهل سنت به روحانی نامه نوشتند و از وی و شورای عالی امنیت ملی درخواست کردند که سریعا نسبت به برقراری مجدد مبادلات مرزی همانند سابق و رفع مشکلات و دغدغه معیشیتی مردم مناطق مرزنشین اقدام کنند.
چند روز قبل نیز "محمد قسیم عثمانی" نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به این نامه نگاری، گفت: به ما اعلام کردند که حدقل معابر کولبری را باز میکنند ولی هنوز از تحقق این وعده خبری نیست. هنوز هم به نامههای ما کسی پاسخ نداده است و قرار بوده بیایند و توضیح دهند که هنوز هم خبری نیست.
نظر شما