جامعه کردهای مقیم تهران از مسئولان مهاباد تشکر کردند

سرویس آذربایجان غربی- به دنبال به خاک سپردن پیکر ماموستا شەپۆل در مقبره الشعرا مهاباد، رئیس هیئت مدیره جامعه کردهای مقیم مرکز از مسئولان این شهرستان تشکر کرد.

«جمال الدین طه» امروز دوشنبه (7 خردادماه) در حاشیه مراسم خاکسپاری پیکر دکتر محمد صالح ابراهیمی ملقب به شەپۆل در مقبره الشعراء مهاباد به خبرنگار کردپرس گفت: با توجه به سوابق فرهنگی ماموستا شەپۆل وچاپ 20 عنوان کتاب، دوستی چند ساله وی با ماموستا هژار و هیمن و خواسته خانواده ماموستا شەپۆل ، درخواست کردیم که پیکر ماموستا در مقبره الشعرا مهاباد به خاک سپرده شود.

وی افزود: خانواده ماموستا هژار نیز درخواست کردند که پیکر ماموستا شپول در مقبره الشعرا به خاک سپرده شود اما متاسفانه مخالفتهای فراوانی شد و جامعه کردهای مقیم مرکز با مسئولان شهرستان رایزنیهای متعددی کرد تا این خواسته که خواسته شهر مهاباد است تحقق پیدا کند.

طه در ادامه گفت:در نهایت امروز صبح شهردار مهاباد در مراسم خاکسپاری پیکر ماموستا شەپۆل حضور پیدا کرد و با به خاکسپاری پیکر وی در مقبره الشعرا شهر مهاباد موافقت کرد و جا دارد از طرف جامعه کردهای مقیم مرکز از فرماندار مهاباد، امام جمعه، شهردار و شورای شهر و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تشکر کنم.

امروز دوشنبه (7 خردادماه) پیکر دکتر محمد صالح ابراهیمی ملقب به شەپۆل با حضور مسئولین و ادبا ، روحانیون ، هنرمندان و نویسندگان ، شعرا و انجمن های ادبی فرهنگی هنری از خانقاه شمزینان مهاباد به سمت آرامگاه عمومی این شهر تشییع شد و در مقبره الشعراء مهاباد در کنار مزار دکتر محمد مجدی به خاک سیرده شد.

پیکر ماموستا شەپۆل درحالی در مقبره الشعرا مهاباد آرام گرفت که هیئت امنای این مقبره به شدت با آن مخالفت کرد اما در نهایت پیگیری رسانه هایی چون کردپرس سبب شد که مسئولان مهاباد به خواسته افکار عمومی احترام بگذارند.

دکتر محمد صالح ابراهیمی (شه‌پۆل) بعد از ظهر روز شنبه 5 خرداد ماه دربیمارستانی در سن 85 سالگی و بعد از چهل روز به سر بردن در کما، در بیمارستانی در تهران درگذشت.

پیکر وی صبح روز گذشته از درب ساختمان جامعه کُردهای مقیم تهران‌ به سوی زادگاهش مهاباد تشیع شد.

ماموستا شه‌پۆل از شخصیت های برجسته علمی و فرهنگی کردستان بود که از وی تاکنون تاکنون بیش از 19 عنوان کتاب و ده‌ها مقاله به زبان‌های فارسی و کردی منتشر شده است.

به دنبال درگذشت این شخصیت برجسته علمی و فرهنگی بیشتر شخصیت های سیاسی و فرهنگی و علمی در ایران و کردستان عراق پیام تسلیت صادر کردند.

مهم‌ترین اثر ماندگار ابراهیمی ترجمه قرآن کریم به زبان کردی سورانی دانست. انتشار این ترجمه بازتاب زیادی در محافل فرهنگی داخلی و خارجی داشت.

کد خبر 60179

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha