برگزاری نخستین مجمع مشاورین جوان استان ایلام

سرویس ایلام – پس از رویکرد نوین استانداری ایلام در استفاده از مدیران و مشاوران جوان در ساختار اداری استان، اعضای نخستین مجمع جوانان که پیش‌تر به عنوان شورای راهبردی جوانان استان ایلام شناخته می‌شدند، تشکیل جلسه داده و با استاندار ایلام دیدار و گفت‌و گو کردند.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، استاندار ایلام در اولین جلسه مجمع مشاورین جوان، گفت: در انتخاب مدیران، توجه ویژه ای به جوانان شده است و انتصاب مشاورین جوان در دستگاه‌های اجرایی نیز در راستای بها دادن به جوانان در تصمیم گیری ها بوده است.

قاسم سلیمانی دشتکی در خصوص اشتغال جوانان گفت: بر همه ما آشکار است که امکان جذب در دستگاههای اجرایی بسیار بسیار محدود است لذا جوانان بایستی با روی آوردن به کارآفرینی به اشتغال در بخش خصوصی بپردازند.

استاندار ایلام به تأکیدش به مدیران برای تعریف پروژه های اشتغالزا برای جوانان اشاره و گفت: مشاورین جوان نیز در دستگاههای اجرایی پروژه های دارای توجیه را شناسایی و اطلاع رسانی لازم به جوانان را در دستورکار قرار دهند.

وی همچنین به وجود برخی مشکلات فرهنگی در استان از جمله معارضین محلی طرح های اشتغالزا و تولیدی اشاره و از مشاورین جوان خواست در راستای فرهنگ سازی برای حمایت از طرح های اشتغال‌زا تلاش کنند.

وی با اشاره به اینکه در سر راه همه ما موانع و مشکلاتی وجود دارد، به جوانان توصیه کرد تحمل خود را در مقابل مشکلات افزایش دهند.

ضرورت انتفاع از نگاه نو و تیزبین جوانان در مدیریت

به گزارش کردپرس، در همین راستا، معاون ستاد مرکزی روحانی در استان ایلام با انتشار یادداشتی، از دولت و استاندار به خاطر عملیاتی کردن طرح مشاوران جوان در ایلام قدردانی کرد. مهدی مؤمنی در یادداشت خود نوشته است:

بها دادن به جوانان در قالبی به نام مشاوران جوان هر چند بدون حقوق و اشتغال جای تقدیر و تشکر دارد و این ایده دولت در مقایسه با سنوات گذشته که عموما جوانان بعد از انتخابات به کلی فراموش می شدند گامی به جلو می باشد. ورود جوانان در فرایندهای مسایل اداری و در کنار تجربه مدیران و پیش کسوتان عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی می‌تواند باعث کسب و انباشت تجربه برای مشاوران جوان باشد.

در اینجا ذکر این نکته حائز اهمیت است که الزاما وظیفه یک مشاور انتقال تجربیات نیست که دوستان شایبه ایجاد می‌کنند که مشاور باید حتما کهنسال و میانسال باشد. گاه یک مدیراز نگاه نو و تیزبین یک جوان تحصیلکرده و فعال بیشتر منتفع می شود تا خمودگی و روزمرگی ذهن خسته ی یک میانسال. درشرایطی که امکان اشتغال سریع و فوری جوانان در دستگاه‌های اداری میسر نیست، حفظ همین سرمایه اجتماعی و انسانی بسیار لازم و ضروری است. آیا چند ساعت حضور یک جوان در فضای اداره بهتر است یا پرسه زدن در خیابان یا خسته و بی انگیزه در خانه ماندن؟

امروزه سیستم اداری ما به شدت نیازمنده ایده و خلاقیت است و چه کسی برای ایده پردازی و ارایه طرح‌های خلاقانه بهتراز جوانان؟ بدون شک اگر مشاور جوان دارای انگیزه و برنامه باشد حتما مدیر را جذب و وادار به تغییر مسیر و منش اداری خواهد کرد. بسیاری از تحولات سیاسی و اجتماعی و حتی اقتصادی در حوزه کارآفرینی در دنیا و ایران توسط جوانان محقق و مدیریت می شود؛ جدی گرفتن این امر توسط نهاد دولت در همین سطح خرد امری مبارک و قابل تقدیر است امیدوارم در سالهای پیش رو شاهد به‌کارگیری بیشتر جوانان در سطوح میانی و کلان مدیریت کشور باشیم.

کد خبر 60698

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha