نوراله حمیدی سخنگوی باشگاه دوستان ایلام در گفتگو با خبرگزاری کردپرس در این زمینه گفت: در این برنامه صعود که تعداد 13 نفر از اعضای باشگاه حضور داشتند این کوهنوردان ابتدا به روستای محمود آباد واقع در دامنه رشته کوه اشترانکوه عزیمت و پس از دو ساعت استراحت و صرف نهار به سمت اولین کمپ در دامنه کوه رهسپار شدند.
وی ادامه داد: پس از حدود چهار ونیم ساعت کوهنوردی کلیه اعضای گروه به محل نخستین کمپ رسیدیه و نخستین شب را در محل همان کمپ به صبح رساندند.
حمیدی افزود: در روز دوم این برنامه کوهنوردی، اعضای گروه ساعت 4 و نیم صبح برنامه صعود خود را آغاز کرده و با حرکت به سمت این قله پس از 5 ساعت کوهنوردی توانستند به آخرین نقطه این قله برسند و برنامه صعود خود را به اتمام برسانند.
وی افزود: این برنامه کوهنوردی در شرایطی انجام گرفت که تمام این مسیر کوهنوردی پوشیده از برف بود و هنگام صعود به قله نیز شاهد بارش باران،برف،رگبار و رعد و برق بودیم.
سخنگوی باشگاه کوهنوردی دوستان در ادامه تصریح کرد: گروه دوستان یکی از فعال ترین گروههای کوهنوردی استان ایلام بوده که هر چند هفته یکبار یک برنامه صعود به قله های معروف و مرتفع کشورمان را در برنامه خود دارد و تاکنون نیز توانسته به قله های زیادی در استانهای مختلف کشور صعود کند.
به گزارش کردپرس،«اشترانکوه» که به آلپ ایران معروف است یکی از ارتفاعات معروف رشته کوه زاگرس در استان لرستان بوده که از غرب به شهرستان دورود، از شمال به شهرستان ازنا و از شرق و جنوب به شهرستان الیگودرز محدود میشود.
بلندترین قله این رشتهکوه به نام سنبران 4150 متر بلندا دارد و مرتفعترین نقطه استان لرستان است که سرچشمه یکی از سرشاخههای رود دز به نام ماربره است .
قلههای بلند و پربرف، درههای ژرف و طولانی، رودهای دائمی، پوشش گیاهی و جانوری بسیار متنوع، روستاهای کوهپایهای از جمله ویژگیهای اشترانکوه میباشد که به سبب ارتفاع زیاد از فاصله 100 کیلومتری نیز قابل مشاهده است.
نظر شما