به گزارش کردپرس؛ هوشنگ بازوند در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که با حضور معاون اقتصادی استاندار کرمانشاه و مدیران و فعالان بخش خصوصی استان برگزار شد؛ اظهار داشت: به دلیل فشردگی جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام، تعیین تکلیف ۸ منطقه آزاد تجاری از پایان اسفندماه به فروردین موکول شده است.
وی از پیگیری های بسیار گسترده مدیریت ارشد استان برای تصویب منطقه آزاد قصرشیرین خبر داد و گفت: با پیگیری های صورت گرفته، گروهی از کمیسیون فرعی امور زیربنایی مجمع تشخیص مصلحت به استان کرمانشاه آمدند و از قابلیت های این منطقه آزاد بازدید کردند. همچنین در نشست مفصلی با دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام توضیحات کامل پروژه ارایه شد و هنگام حضور ایشان در استان نیز دوباره این موضوع با دکتر رضایی مطرح شد.
استاندار کرمانشاه افزود: همچنین در دو جلسه کمیسیون زیربنایی مجمع، این موضوع بررسی شد و آیت اله محمدی عراقی به عنوان عضو این کمیسیون، پیگیری های خوب و دفاع بسیار محکم و مستدلی از تصویب طرح منطقه آزاد قصرشیرین داشتند که از ایشان بسیار سپاسگزار هستیم.
وی ادامه داد: همچنین هفته گذشته نیز دیداری با آیت اله لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام داشتیم و پتانسیل ها و ظرفیت های این طرح را برای ایشان تشریح کردیم و امیدواریم با مجموع تلاش ها و رایزنی هایی که صورت گرفته شده این منطقه آزاد تصویب شود.
بازوند در بخش دیگری از سخنانش قیمت میوه در بازار را بسیار گران توصیف کرد و گفت: این گرانی ها به بسیاری از خانواده ها فشار آورده است و باید سریعا راهکاری مناسب اندیشیده شود تا مردم دغدغه خرید میوه شب عید رای نداشته باشند.
وی در دنباله سخنانش به فضای کسب و کار استان اشاره کرد و گفت: از همان ابتدای آغاز کار در استان کرمانشاه، کاهش موانع موجود در مسیر فضای کسب و کار را به عنوان یک چالش در مسیر ورود سرمایه را به عنوان یک اولویت در دستو کار قرار دادم و در زمان مدیرکل اقتصاد و دارایی سابق یک کمیته ای این موضوع را به شکل منظم پیگیری و پایش می کرد و شاهد بهبود شاهص های این حوزه بودیم ولی اکنون دوباره شاهد ایجاد مشکلات جدی بر سر ورود سرمایه به استان هستیم.
استاندار کرمانشاه از عملکرد برخی از دستگاه های استان در حوزه فضای کسب و کار به شدت گلایه کرد و گفت: جواب برخی درخواست ها چند ماه در راهروهای برخی ادارات معطل می ماند و برگزاری برخی کیمیسیون ها و یا بازدیدهای کارشناسی، ماه ها طول می کشد.
وی تداوم این وضعیت را باعث فرار کارآفرینان از سرمایه گذاری در کرمانشاه دانست و گفت: حوزه اقتصادی استانداری هر چه سریعتر نشستی با حضور مدیران ادارات و دستگاه های نظارتی تشکیل دهد و مورد کاهش موانع موجود تصمیم گیری کند تا وضعیت کسب و کار در استان به روال مناسبی برگردد.
بازوند همچنین با تایید ضرورت صادرات دام سبک کرمانشاه گفت: متاسفانه سود فروش دام به جیب قاچاقچی می رود و تداوم این روند، آسیب های اجتماعی و فرهنگی بسیاری در پی دارد و مشکلات زیادی را برای استان ایجاد می کند. در همین راستا قرار است پیشنهاد کارشناسی استان در مورد صدور مجوز صادرات دام سبک مازاد کرمانشاه در سال 1400 هرچه سریع تر جمع بندی و به مراجعع ذی ربط ارایه شود.
نظر شما