به گزارش کردپرس، بعد از دستور رئیس جمهور و بعد از حرف و حدیث ها و بهانه گیری های فراوان، با تعلل چند روزه بالاخره بانک مرکزی فهرستی از دریافت کنندگان ارز 4200 تومانی منتشر کرد.
پس از اعتراض فروشندگان بزرگ موبایل و امتناع آنها از خرید و فروش موبایل و لوازم جانبی ، محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حرکتی بی سابقه به وزارت خانه تحت فرمانش دستور داد تا اسامی دریافتکنندگان ارز دولتی برای واردات گوشی تلفن همراه، را اعلام کند.
این اقدام وی مورد تقدیر شهروندان و فعالان اقتصادی و سیاسی قرار گرفت و به یک مطالبه عمومی تبدیل شد تا جایی که رئیس جمهور هفته گذشته، به تمامی وزارتخانههای دولتی دستور داد تا اسامی دریافتکنندگان دلار ۴۲۰۰ تومانی را برای آگاهی عموم مردم، منتشر نمایند. بعد از آن بود که بسیاری از وزارتخانهها اعلام کردند که ظرف چند ساعت، اسامی مذکور را منتشر خواهند کرد.
وزیر صنعت و معدن که وزارت تحت امرش به عنوان متولی سیستم ثبت سفارش کشور، نقش عمدهای در واردات و معرفی متقاضیان دلار ۴۲۰۰ تومانی به بانک مرکزی برای دریافت ارز را ایفا کرده است از معدود وزرای بود که در انتشار این اسامی تعلل می کرد و همین امر جدل رسانه ای بین شریعتمداری وزیر صنعت و جهرمی وزیر ارتباطات را به راه اندخت .
بلاخره بیشتر وزارت خانه ها از جمله وزارت صنعت و معدن و تجارت و بانک مرکزی لیست دریافت ککندگان ارز 4200 را منتشر کردند.
اما نگاهی سطحی به لیست منتشر شده از سوی بانک مرکزی مربوط به دریافت کنندگان ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات گوشی موبایل نشان می دهد که این آمار با فهرست منتشر شده از سوی وزارت ارتباطات هم خوانی ندارد.
این اختلاف دو لیست وزارت ارتباطات و فن آوری با لیست بانک مرکزی واکنش محمدجواد آذری جهرمی در شبکه اجتماعی توئیتر را به دنبال داشت.
وی گفت: اختلاف آماری بین لیست منتشر شده توسط وزارت ارتباطات و لیست بانک مرکزی گزارش شده است.
وزیر ارتباطات افزود: گزارش وزارت ارتباطات مربوط به اول فروردین تا ۲۹ خرداد است و این درحالی است که بازه گزارش بانک مرکزی مربوط به ۲۱ فروردین تا ۹ تیر است.
جهرمی در پایان تاکید کرد: گزارش بانک مرکزی دقیق تر است.
نظر شما