به گزارش خبرنگارکرد پرس صادق نجفی روز چهار شنبه در جریان بازید از منطقه ویژه اقتصادی بانه اظهار داشت: فاز نخست منطقه ویژه اقتصادی بانه به 35 هکتار مساحت تا پایان آبان ماه امسال به بهره برداری می رسد و فازی های دیگر نیز بعد از اتمام فاز یک انجام خواهد شد.
وی گفت: به توجه به موقعیت جغرافیایی و شرایط مناسب آب و هوایی این منطقه قابلیت اجرای طرح های گردشگری دارد و ایجاد طرح های گردشگری باعث رونق صنعت و تجارت در منطقه می شود.
نجفی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه مرز سیرانبند بانه پنج کیلومتر با منطقه ویژه اقتصادی بانه فاصله دارد یکی بهترین راهکارهای ارتقای معیشت مرزنشینان در منطقه است.
وی بابیان اینکه در منطقه ویژه اقتصادی بانه می توان واحدهای را مستقر کرد که با توسعه صادرات با ارزش افزوده اشتغال ایجاد کنند گفت: منطقه ویژه اقتصادی بانه به شرطی که با هدف و برنامه انجام شود در توسعه استان کردستان تاثیر زیادی می گذارد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در اجرای منطقه ویژه اقتصادی بانه اولویت با سرمایه گذاران بومی است تا بتوانند از مزیت های منطقه در راستا تحول اقتصادی و ایجاد اشتغال در استان قدم بردارند.
وی اضافه کرد: دولت در اجرای این طرح به دنبال درآمد زایی نیست و هدف دولت در ایجاد منطقه ویژه اقتصادی اماده کردن زیرساخت مناسب برای سرمایه گذاری در منطقه است و تعیین قیمت زمین در اختیار استان است و می توانند با اقساط دراز مدت به متقاضایان واگذار کنیم.
وی اظهار کرد: سرمایه گذارانی که در این منطقه سرمایه گذاری می کنند از تسهیلات مناطق محرم مرزی و تبصره 18 برخوردار می شوند.
نجفی با بیان اینکه تا 2 ماه آینده مطالعات استان کردستان برای سرمایه گذاری انجام می شود اظهار داشت:با تلاش مسئولان استانی می توان با فراهم کردن زیرساخت ها رشد و توسعه استان کردستان را در سه سال به میانگین کشور برسانیم.
وی گفت: بعد از رایزانی ها و مشاور رایزنی ها زیادی به این نتیجه رسیدم که سرمایه گذاران بانه ای شهرستان بانه به جای اینکه واردات انجام در زمینه تولید و صادرات مشغول بکار شوند و سرمایه های که سرگردان در راستای تولید ملی هزینه شود.
نجفی با اشاره به نامگذار امسال به عنوان سال تولید ملی و حمایت از کالای ایرانی اضافه کرد: برای کمک به چرخه اقتصادی کشور ضروری است که چرخ های تولیدی کشور به حرکت در بیایند و اشتغال و تولید همزمان توسعه پیدا کند.
منطقه ویژه اقتصادی بانه همزمان با منطقه ویژه اقتصادی مریوان در سال 87 در دولت به تصویب رسید که با پیگیرهای انجام شده در سال 92 ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بانه نهایی شد.
برای ایجاد امکانات رفاهی و خدماتی در منطقه ویژه اقتصادی بانه حفاری مخزن 500 متر معکبی برای تامین آب و خط انتقال شبکه برق منطقه ویژه اقتصادی به طول 22 کیلومتر انجام شده و همچنین بخشی از دیوار کشی منطقه هم در حال انجام است.
نظر شما