به گزارش کردپرس؛ حرف ها و وعده های تکراری مسئولان استانی در این گونه جلسات عادی است، اما یکی از حواشی تعجب برانگیر این جلسه دفاع تمام قد نماینده سقز و بانه به عنوان رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان از استاندار کردستان و همچنین تاختن وی به رسانه ها و به کاربردن عباراتی نظیر «درشت گویی» بود.
فلسفه وجوی نمایندگان دفاع از حقوق ملت، نظارت بر مسئولان اجرایی و قانونگذاری است، در واقع نمایندگان مجلس به دلیل جایگاه خود و ابزارهای قانونی که در اختیار دارند می توانند بهترین مدافع حقوق و نیازهای مردم باشند و نسبت به ضعف های مدیریتی و اجرایی اعتراض کنند.
با این حال متاسفانه دوری از کلان نگری و جامع نگری باعث شده تا برخی از نمایندگان مجلس نتوانند رسالت واقعی خود را به درستی انجام دهند. اینکه وضعیت بیکاری، توسعه نیافتگی، فقر، عدم استفاده مناسب از موقعیت مرزی استان کردستان، رکود طرح های عمرانی و تولیدی در استان نگران کننده است، نیازی به توضیح ندارد، این سطح از توسعه استان کردستان نه تنها نشان دهنده عملکرد قوی و قابل قبول مسئولان اجرایی و نمایندگان مجلس در چند دهه گذشته تاکنون نیست، بلکله حتی اگر نماینده مجلس و استاندار هم نداشتیم و همان اعتبارات سالیانه براساس شاخص جمعیتی به استان کردستان به درستی اختصاص می یافت وضعیت به مراتب بهتری داشتیم.
به مبحث سخنان نماینده سقز و بانه برگردیم، بخش هایی از این سخنان به این شرح بود: «در زمان استاندار سابق اقدامات خوبی در کردستان انجام شد و تعامل بسیار خوبی بین آنها، شورای تامین و دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان بود اما معتقدم امروز با وجود استاندار جدید وضعیت بهتر از آن دوران است و همه مسئولان مرادنیا را همراهی میکنند....»
مراسم میهمانی استاندار در تهران به نفع کردستان بود!
افطاری مجلل استاندار کردستان در یکی از مجلل ترین هتل های تهران مورد انتقاد رسانه ها قرار گرفت و البته خود استاندار از کنار آن انتقادها گذشت اما جالب این است که نماینده مردم در مجلس به اصطلاح کاسه داغ تر از آش شد و به منتقدان به این مهمانی تاخت و یادش رفته بود انگار که حضورش در مجلس را به همین رسانه ها مدیون است. بعضی نمایندگان به علت مشغله کاری از حاقظه خوبی برخوردار ننیستند. بیگلری در جلسه شورای اداری استان، شورایی که قاعدتا باید به بیان مسائل اداری می پرداخت گفت: « بنده معتقدم هیچ استانداری نتوانست چنین جمعی را جمع کند که واقعاً جای تقدیر دارد و همان زمان بهعنوان نماینده کردستان از آقای مرادنیا تشکر کردم. اگر استاندار کردستان بهخاطر محجوبیتشان پاسخ این فضاسازیهای رسانهای را نمیدهد، بنده مجبورم بهعنوان نماینده مردم دفاع کنم و اگر دفاع نکنم جفا کردهام»، «رسانه ها درست بنویسند، رسانه ها از درشت گویی و بزرگ نمایی خودداری کنند، به جای ایجاد ناا میدی، مصوبات سفر را منعکس کنند و...» اولا این نماینده و دیگر نمایندگان باید بدانند این تریبونی که الان دارند ازطرف مردم شریفی به آنها داده شده است که در انتظار یک خدمتگزار واقعی هستند. حال باید دید آیا همین مردم از این دفاع نسنجیده شما راضی هستند؟ یا اهداف دیگری در پشت این دفاع های غیر ضروری دارید؟ مردمی که با فقر و نداری دست و پنحه نرم می کنند با دفاع شما از اینگونه اقدامات مبذرانه چه حسی به آنها دست خواهد داد؟ اگرچنین است پس شما هم در ردیف مترفین و اشرافیگران قرار گرفته اید. پس خواهشمندیم ازاین پس دیگر دم از حقوق ضعفایی مانند کولبران بر زبان نرانید. کاش به جای این دفاع هدفمند اشاراتی به گوشه هایی از دردهای مردم می کردید تا مجددا رسانه ها را تحریک نکنید که به زخم چرکین اشرافیگری و مداحان آن بپردازند .
در واقع از رئیس مجمع نمایندگان استان انتظار می رفت درد بیکاری، رنج و مشکلات معیشتی مردم، ناکارآمدی و فساد در بازار ارز، رنج های سرمایه گذاران و تولیدکنندگان، مشکلات کشاورزان به علت سرما و تگرگ، رکود ده ها ساله طرح های عمرانی را به سینه بزند، نه اینکه به توجیه میهمانی استاندار در یکی از مجلل ترین هتل های خاورمیانه بپردازد، این مهمانی ها نه تنها نفعی برای کردستان ندارد بلکه مسئولان را به حاشیه می برد، اگر با اینگونه مهمانی ها و جلسات مشکلات استان حل می شد، الان باید راه آهن همدان- سنندج، بزرگراه کرمانشاه- میاندواب، جاده مریوان- سنندج، فرودگاه سقزو ایجاد منطقه آزاد تجاری و صدها طرح مشابه افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفته بودند.
نکته دیگری که جای تعجب داشت تاختن بیگلری به رسانه ها و خبرنگاران بود، وی به عنوان نماینده بیشترین بهره برداری از رسانه های کشوری و استانی برای بیان منظرات و مکاتبات خود را تاکنون داشته، اما به خاطر مطرح کردن مهمانی استاندار یا ماجرای سفر وزیر بهداشت به کردستان برچسپ های جالبی به رسانه های منتقد زد.
مردم به خوبی نظاره گر این مسائل هستند، یک نماینده باید در هر صورت مدافع مردم و خواسته های آنان باشد، نه توجیه گر عملکرد مقامات دولتی. البته با توجه به تغییرات فرمانداران و برخی تغییرات دیگر در استان شاید اصل موضوع گیری نماینده سقز و بانه به این مساله برمی گردد. همه مردم و حتی خود نماینده می داند که درپشت پرده موضع گیری هایشان چه اهدافی نهفته است و از طرفی خود منتقد شوندگان می دانند که انتقادات از روی دلسوزی و برای اصلاح امور و رفع مشکلات مردم می باشد. نیازی نیست که اخلاق منحط مداحی از رفتارهای منحوس اشرافیگری را در جامعه باب کنید که از خود اشرافیگری مذموم تر است.
ظریفی ( نه ظریف خندان برجام....) می گفت مرد رندی در راه مانده برخانه فقیری در آمد ومرد رند تا پاسی از شب از کیسه توتون فقیر می پیچید و می کشید ومدام مدح توتون پیره مرد را می نمود و می گفت: «مامه توتونه که ت خوشه!» آخر شب که صاحبخانه فقیر به تنگ آمده بود و می دانست توتونش آنقدرها هم مرغوب نیست که این مرد رند از آن تعریف می کند کیسه توتون را ازدست مرد رند گرفت. در همین حال مداح رند با چرخشی عجیب به صاحب خانه گقت از اول هم توتونت به درد نمی خورد ولی من مجبور بودم به خاطراسکان امشبم درخانه تو از آن تعریف کنم! حال ببینیم توتونچی دولت تا کجا نماینده مداح را تحمل می کند؟
نظر شما