الحاق قسمت‌هایی از شهر به ایلام در طرح جامع خدمات شهری

سرویس ایلام – یک عضو شورای اسلامی شهر ایلام در گفت‌وگوی اختصاصی با کردپرس خبر از الحاق قسمت‌هایی از شهر ایلام در طرح جامع خدمات شهری داد که چندین سال است خارج از محدوده بوده و ساکنانش منتظر دریافت خدمات عمومی هستند.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، به مناسبت 14 تیرماه و روز شهرداری‌ها به سراغ یکی از اعضای شورای اسلامی شهر ایلام رفتم و با او گفت‌وگو کردم. هادی کرمی به کردپرس گفت: تغییرات طرح جامع شهری در ایلام اگر چه چند سال طول کشید اما اصلی ترین خدمت شورای شهر به مردم ایلام الحاق قسمت‌هایی از شهر در طرح جامع شهری است. قسمت‌هایی از بانبور، محدوده کارخانه نمک، شهرک هجرت و سبزی آباد، پیچ آشوری و... به شهر الحاق پیدا می‌کنند.

او ضمن اشاره به نقش استاندار ایلام در این کار، عنوان کرد: الحاق این مناطق به طرح جامع خدمات شهری دست ما را باز می‌کند تا شهرداری بتواند در حوزه خدمات شهری و عمرانی به اهالی این مناطق به صورت قانونی خدمت‌رسانی کند. هر چند در سنوات گذشته تا جایی که توان داشتیم کارهایی برای این مناطق انجام شده ولی کارهایی اساسی نبوده است ولی با به نتیجه رسیدن طرح جامع شهری و تعیین تکلیف زمین‌های بایر مردم، شهرداری هم می‌تواند برای این مناطق خدماتی بنیادی انجام دهد. امید داریم که تا پایان سال 97 این مهم انجام شود.

کرمی گفت: برای اولین بار حدود چهار میلیارد تومان تجهیزات خدمات شهری خریداری کرده‌ایم که شامل شش دستگاه ماشین پرس زباله، یک دستگاه ماشین جارو زن، یک دستگاه ماشین بادشور، یک دستگاه ماشین نمک پاش، یک دستگاه آمبولانس حمل جسد و یک دستگاه جرثقیل 27 متری که با توجه به رشد بلندمرتبه‌سازی در ایلام بسیار ماشین کارا و مفیدی است.

وی ضمن اشاره به این نکته که الان در 28 نقطه شهر ایلام کارهای عمرانی در حال انجام است، توضیح داد: در حوزه زیباسازی تغییراتی در میادین شهر در حال انجام است که با توجه به مصوبه شورای شهر و تأیید فرماندار در میادین دادگستری، انقلاب و مخابرات کارهای نوینی شکل خواهد گرفت. اعتبار این پروژه 450 میلیون تومان است. پیش از این میادین، کار بر روی میدان‌های امام حسین(ع) و میدان گلها شروع شده است و در حال نهایی شدن هستند و اعتبارشان در حدود 600 میلیون تومان بوده است.

این عضو شورای اسلامی شهر ایلام گفت: ورودی‌های شهر برای ما خیلی مهم هستند و به عنوان پیشانی شهر ایلام معرف استان هستند. مسافران عتبات عالیات بیشتر به مبادی ورودی شهر توجه می‌کنند. در این راستا بیش از یک میلیارد تومان برای زیباسازی مسیر فرودگاه تا میدان قرآن هزینه کرده‌ایم.

از او درباره‌ی ورودی شهر ایلام از سمت ایوان و هفت چشمه پرسیدم و اینکه چرا به محل دپوی نخاله تبدیل شده است. کرمی گفت: در آنجا ما مشکل قانونی داریم و محدوده‌ی شهرداری ایلام تا ابتدای بلوار پژوهش است و اگر توجه کنید تابلویی به این مضمون در آنجا نیز نصب شده که حوزه خدمات شهری ما را مشخص کرده است. آن محل مشخص به نوعی در برزخ است و نه جزء محدوده ایلام است و نه جزء محدوده هفت چشمه.

وی افزود: در دوره‌ی چهارم شورا بیش از 600 میلیون تومان توانستیم در آنجا هزینه کنیم و اخیرا هم به همت استاندار و فرماندار بازدیدی از آنجا داشتیم و مقرر شده از محل بودجه استانی خدمات خوبی در آن منطقه انجام دهیم.

او درباره ورودی اصلی زائران به ایلام از میدان ارغوان گفت: در زمین خالی کنار میدان که محل ایستگاه‌های صلواتی است در حال طراحی پروژه بزرگی با عنوان پارک ورودی شهر ایلام هستیم.

هادی کرمی پیرامون مسأله ارتقاء سیستم شهرداری ایلام خاطر نشان کرد: یکی از معضلاتی که مردم ایلام با آن روبه‌رو هستند بحث ارتباط با شهرداری در حوزه‌های مختلف است که این به خاطر قدیمی بودن نرم‌افزارهای شهرداری و طولانی بودن روال کار است. برای رفع این معضل جی.آی.اس شهری را مصوب کرده ایم که در حال طی مراحل نهایی است.

وی افزود: در کنار این، راه اندازی نرم افزار شهرسازی یک گام بزرگ در ایلام است که مردم برای انجام کارهای خود لازم نیست به شهرداری مراجعه کنند. به جای آن وارد سیستم جامع شهرداری شده و کار خود را آنلاین انجام داده و عوارضات و ممیزی‌های خود را پرداخت نمایند. قابلیت صدور فیش دارد و فرد می‌تواند پرونده الکترونیکی خود را در همانجا ذخیره کند. این طرح به صورت آزمایشی در یکی از مناطق ایلام اجرا شده است و در حال رفع ایرادات کوچک آن هستیم. برای این طرح حدود 600 میلیون تومان هزینه شده است.

از او در مورد پدیده دستفروشان در ایلام و ایجاد ترافیک و افزایش تخلفات ساکن رانندگی پرسیدم. او گفت: ما در وهله اول باید مکانی برای این دستفروشان احداث کنیم. در پایان سال گذشته 2 نقطه برای این کار در نظر گرفتیم و برایش تبلیغات، امکانات بهداشتی، اتوبوس و حتی نگهبان گذاشتیم اما متاسفانه مردم چندان به خرید از آن مکانها راغب نبودند. مردم بیشتر به مرکز شهر و میدان سعدی برای خریدهای نوروزی مراجعه می‌کردند و این طرح چندان جواب نداد. باید با همراهی مردم، زمان بیشتری برای جهت دادن به پدیده دستفروشی در ایلام صرف شود تا بتوانیم در آن موفق شویم.

عضو شورای شهر ایلام اضافه کرد: چون شهرداری خودش مکان ثابتی در اختیار ندارد که هر هفته به دستفروشان بدهد، برای آنها صرفه اقتصادی ندارد که به این قضیه ورود کرده و زمین تهیه کنند و تجهیزات ببرند. در شهرهایی که این کار موفق بوده، شهرداری زمین در اختیار دستفروشان قرار داده و برایشان امکانات برده است.

کد خبر 62495

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha