با سود حاصل از 6 ماه فعالیت در مرز تمام جاده های کردستان را می توان آباد کرد

سرویس کردستان- یک فعال اقتصادی در مرز مریوان کردستان در پاسخ به گفته های یک فعال اقتصادی عراقی در گزارش کرد پرس با عنوان « با ارابه های مرگ و زندگی از سلیمانیه تا سنه» در متنی که در اختیار کرد پرس قرار داده است نوشته است:

ضمن عرض تاسف بسیار بخاطر حادثه غمناک چند روز اخیردر سنندج و تسلیت به تمامی بازماندگان و مردم فهیم استان کردستان و همچنین تشکر و قدردانی از زحمات و تلاش های رسانه های حرفه ای در امر اطلاع رسانی عرض چند نکته قابل ذکر است.

1 - در مرز بین المللی باشماق 30 شرکت حمل ونقل بین المللی ترانزیت مواد سوختی و بیش از 70 شرکت حقوقی صادرات و واردات و صدها شخص حقیقی با عنوانهای مختلف اعم از فورواردی و کریری و حق العمل کاری به صورت قانونی فعالیت می نمایند که با احتساب کامیون داران استان کردستان و نیروهای خدماتی شرکت های متصدی حمل ونقل جایگاه مناسبی در بحث اشتغالزایی در شهرستان مریوان و بطور عام در استان کردستان دارند.

2- به صورت روزانه و براساس امارهای موثق از پایانه های استان حدود 350 کامیون سبک صادرات و بیش از 280کامیون کانتینر نزدیک به 150کامیون حامل مواد سوختی در مجموع بیش از 800 دستگاه کامیون سبک و سنگین از مرز باشماق ورود و خروج می شود که براستی باعث شده است این مرز از مرزهای مهم کشور تلقی گردد.

نکته مهم ؛ بحث سود حاصل از فعالیت های گمرکی و انجام تشریفات گمرکی و درآمد ارزی غیر قابل باوری است که روزانه به حساب پایانه کشور واریز می گردد. شایان ذکر است با سود حاصله طی 6 ماه در مرز باشماق می توان تمام جادهای استان را به آزاد راه تبدیل کرد . جای شگفت است که بسیاری از اشخاص به جای تفکر در نفس مشکلات یاد شده سعی در تخریب تجار و فعالین مرزهای استان را دارند آیا کسی به این فکر کرده است بسیاری از رانندهای کامیون های که در جاده ها ی استان تردد می کنند اهل و ساکن کردستان هستند و جالب اینجاست بسیاری از کامیونهای نفتکش عراقی هم در مالکیت اشخاص ایرانی و راننده ایرانی دارند و از این طریق امرار معاش می نمایند .لذا شایسته است قشر روشنفکر جامعه از جمله فعالین حوزه رسانه به جای تخریب چند شرکت فعال و یا بازرگان و تجار در مرزهای استان سعی در حل معظلات عدیده عللخصوص جاده های استان (قتلگاه) را از طریق مسئولین ذیربط را نمایند. شایان ذکر است در خصوص گزارش کرد پرس با عنوان (با ارابه های مرگ و زندگی از سلیمانیه ....... ) واقعا جای شگفت است که شرکت قید شده درگزارش حدود سه ماه است هیچ گونه فعالیتی در امر حمل ونقل و ترانزیت در مرزهای باشماق و پرویزخان استان کرمانشاه و بطور عام هیچگونه فعالیتی در کشور ایران ندارد. لازم به ذکر است، کامیون های ترانزیت مواد سوختی برابر توافق صورت گرفته فی مابین دو کشور عراق و جمهوری اسلامی ایران صورت می گیرد و همچنین در مورد کامیون حادثه چند روز گذشته یاداورشویم که کامیون یاد شده ایرانی و پلاک انتظامی استان کرمانشاه می باشد .

کد خبر 62936

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha