به گزارش خبرگزاری کردپرس، سید حسینعلی موسوی عنوان کرد: نیاز است تا زمان بهره برداری پروژه، در حوزه تأسیسات و فنی از نیروهای بومی منطقه استفاده شود و در شرایط مساوی، اولویت به کارگیری با نیروی های بومی است.
وی دهلران را یکی از شهرستان های نفت خیز استان و کشور با تولید و استخراج 98 درصد نفت و گاز غرب کشور عنوان کرد و گفت: پروژه های بزرگ ان.جی.ال و پتروشیمی نقش مهمی در اشتغال خواهند داشت.
موسوی با اشاره به شروع به کار پتروشیمی دهلران در سال 88 و تعطیلی این پروژه به دلیل فنی و اعتباری گفت: عملیات اجرایی پروژه در سال گذشته شروع شده است و در حال حاضر ادامه دارد.
وی از اجرای این پروژه در زمینی به گستره 200هکتار خبرداد و گفت: 37 هزار میلیارد ریال برای این پروژه پیش بینی شده است.
به گزارش کردپرس، پس از یک دورهی وقفه، اجرای مجتمع عظیم پتروشیمی با میزان هزینه و سرمایه گذاری بیش از 30 هزار میلیارد ریال سال 96 از سر گرفته شد. خوراک این مجتمع پتروشیمی از پالایشگاه گاز و گاز مایع ان.جی.ال ۳۱۰۰ واقع در 45 کیلومتری پتروشیمی در چشمه خوش تأمین و با خط لوله ای دریافت خواهد شد. به گفته صاحبنظران، مجتمع صنایع پتروشیمی پس از بهره برداری نهایی سالانه بیش از 650 هزار تن محصول اتیلن، پروپیلن، پلی اتیلن سنگین، سوخت کوره و بنزین تولید و به بازار داخلی و خارجی عرضه می کند.
نظر شما