به گزارش خبرگزاری کردپرس، نمایندگان در جریان بررسی این طرح با اصلاح قانون، استثناها را کاهش دادند و معاونین وزرا و استانداران که قبلاً در استثنای ماده ٧١ قانون بودند، به کارگیری آنها را تخلف محسوب کرد. برابر مواد همین قانون، پس از تصویب نهایی این مصوبه در شورای نگهبان، بازنشستگان ظرف ٢ ماه باید ادارات را ترک نمایند.
به دنبال تصویب این قانون که سالها دغدغهی مردم و خصوصاً جوانان تحصیلکرده بیکار بود، نام استاندار ایلام در این لیست باعث به وجود آمدن گمانهزنیهایی دربارهی رفتن یا ماندن ایشان در کسوت استانداری ایلام شده است.
کانال پرمخاطب «هزاپیشه» در این باره نوشت: قاسم سلیمانی دشتکی استاندار ایلام، بر اساس سوابق موجود، استخدام سال ١٣۵٧ آموزش و پرورش است و امسال چهلمین سال خدمت خود را در دولت سپری میکند. شنیده های که مورد تایید هزارپیشه نمی باشد حکایت از این دارد که استاندار ایلام هم اکنون بازنشسته است و مشمول استثناهای موارد خاص ایثارگری نیز نمی باشد و باید برابر این قانون و صرفا در صورت تایید شورای نگهبان، کمتر از ١٠٠ روز آینده قطعا با استانداری ایلام وداع کند.
هزارپیشه آنگاه به فهرست نامزدهای بومی احتمالی تصدی استانداری ایلام در صورت رفتن دشتکی میپردازد و مینویسد: اگر از گزینه های اصول گرا چشم پوشی نمائیم؛ گزینه هایی همچون احمد کرمی، ایوب درویشی، حسین کلانتری، حشمت اله عسگری، علی زینی وند، شاپور پولادی، علی یاری، حجت اسماعیلی، محمد علی اکبری، داریوش قنبری و محمدرضا جلیلیان سال های متمادی است که به عنوان پتانسیل های بومی استانداری ایلام منتظر همراهی وزارت کشور هستند تا به عنوان سومین استاندار بومی بعد از آزاد و مروارید سکاندار مدیریت عالی استان شوند.
اما پایگاه خبری تحلیلی فریاد که از رسانههای همسو با استانداری ایلام است در مطلبی با عنوان «سلیمانی دشتکی استاندار ایلام می ماند» به گمانهزنی میپردازد و مینویسد: به گزارش منابع آگاه، استاندار ایلام شامل قانون پایان کار بازنشستگان نخواهد شد و کماکان استاندار ایلام خواهد ماند. سلیمانی دشتکی زمان تصدی پست استانداری ایلام عودت به کار داده شده و اجرای قانون خداحافظی بازنشستگان از دولت شامل حال وی نخواهد شد.
نویسنده این یادداشت در ادامه میآورد: با توجه به ثبات مدیریتی که امروز در ایلام پیش آمده تغییرات مدیریتی در این برهه زمانی چندان به سود استان نخواهد بود. بدون شک تغییر استاندار، تغییر در معاونین و مدیران را به دنبال داشته و در این زمان چندان به سود ایلام نخواهد بود. رایزنی ها و اخباری که در خصوص جایگزین استاندار ایلام به گوش می رسد ساخته ذهن افراد بوده و مبنای واقعی ندارند و قاسم سلیمانی دشتکی با قدرت به کار خود ادامه خواهد داد.
به گزارش کردپرس، حال باید منتظر ماند و دید در انتهای این مهلت 100 روزه تا رد یا تأیید قانون توسط شورای نگهبان، سرنوشت قاسم سلیمانی دشتکی و 15 بازنشسته دیگر که 15 استان دیگر را در ایران میچرخانند به کجا خواهد انجامید.
از بین استانداران رفتنی، اسامی فریدون همتی استاندار هرمزگان و عبدالکریم گراوند استاندار بوشهر نیز به چشم میخورد که از فرزندان ایلام هستند.
نظر شما