آب ، این مایه حیات که در شین آباد پیرانشهر نایاب است

سرویس آذربایجان غربی _ اوضاع زندگی بسیاری از مردم در شین آباد پیرانشهر در فصل تابستان بعلت کمبود شدید آب آشامیدنی در سخترین شرایط ممکن است.

به گزارش خبرنگار کردپرس، شین آباد پیرانشهر در سایه بی توجهی مسئولان شهرستان و همچنین گرمای شدید تابستان این روزها در حسرت آب آشامیدنی جای " شین " دارد اما دیگر "آباد" نیست.

متأسفانه با شروع فصل گرمای تابستان و علی رغم سپری شدن یک ماه و نیم از روزهای گرم تابستان 97 ، حال و هوای این روزهای ساکنان شین آباد پیرانشهر بعلت کمبود شدید آب آشامیدنی و یا حتی نبود آن اصلا مساعد نیست.

موضوع کمبود آب آشامیدنی شین آباد یک موضوع تازه و به روز نیست بلکه متأسفانه چندین سال است که ساکنان این محله شهر یا روستا ( متأسفانه هنوز از نظر تقسیمات کشوری تکلیف شین آباد پیرانشهر معلوم نیست و در بسیاری از حوزه ها جزء محدوه شهر محسوب می شود و در بسیاری از حوزه های خدماتی هم از جمله وضعیت آب شرب آن در حوزه آب و فاضلاب روستایی می باشد) با آن دست و پنجه نرم می کنند و در این مدت علی رغم بارها اعلام وضعیت موجود از طرف ساکنان شین آباد به مسئولان ذیربط، اما دریغ از گوش شنوایی که به درستی بشنود و یا قلم توانایی که در راه خدمت بنویسد و یا چشم بینایی که توانایی دیدن مشکلات همشهریان خود را داشته باشد و گامهای استواری که در راه حل مشکلات آنها تا رسیدن به مقصد گام بردارد.

شین آباد پیرانشهر با داشتن بیش از چندین هزار نفر جمعیت بعنوان یکی از روستاهای پرجمعیت شهرستان و حتی استان مطرح می باشد که بعلت ابهام در ادغام به شهر پیرانشهر اکنون در حوزه های مختلفی به شهر پیرانشهر ملحق شده است از جمله اینکه در دور پنجم شوراها شین آباد و پیرانشهر بعنوان یک حوزه انتخابیه معرفی شدند ولی متأسفانه در بسیاری از حوزه های دیگر خدمات رسانی بعلت اینکه تکلیف نهایی آن هنوز مشخص نشده است ارگان ها و نهادهای شهری خدمات رسان از جمله آب و فاضلاب شهری هیچ گونه تعهدی در خصوص تأمین آب شرب آن ندارد و همین مورد باعث ایجاد مشکلات بسیار زیادی برای ساکنان این منطقه شده است.

لازم است به این مورد هم اشاره شود که طی چندین سال است که شین آباد پیرانشهر در فصل گرمای تابستان با مشکلات فراوانی در حوزه تأمین آب شرب ساکنان خود مواجه می باشد که بر اساس آمارهای موجود حتی تعدادی از خانوارهای آن بیشتر از یک ماه است قطره ای از آب شرب شهری یا روستایی ندارند و بناچار با استفاده از آب آلوده چاه که اصلاً قابل شرب نمی باشد، روزگار سپری کنند.

با توجه به وضعیت اسفناک موجود و مراجعات متعدد و اعتراض گونه ساکنان شین آباد به دفتر نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی ، فرمانداری شهرستان ، اداره آب و فاضلاب شهری و روستایی و ... متأسفانه بصورت عملی هیچ گونه پاسخ قانع کننده ای دریافت نکرده اند چرا که آنچه زحمات مسئولین مربوطه را در پیش چشمان ساکنان شین آباد به واقعیت تبدیل می کند وجود آب شرب و بهره مندی از آن است که آنهم متأسفانه علی رغم وعده های تکراری مسئولان، در عمل هنوز هیچ آبی در شاهرگ های بسیاری از ساکنین مناطق شین آباد جریان ندارد.

هر چند که در دو سال اخیر وعده های تکراری مسئولان مبنی بر تلاش آنها برای انتقال آب شرب از روستای "زیدان" و واگذاری آن به پیمانکار تا حدود زیادی عملیاتی شده است اما آنچه ساکنان شین آباد را بیش از پیش نسبت به وضعیت موجود ناراحت می کند عدم همکاری های لازم و نبود عزم جدی برخی از مسئولین شهرستان می باشد که هر بار به بهانه هایی در پی گذراندن وقت بوده تا اینکه کم کم از فشار گرمای طاقت فرسای تابستانی کاسته شود و با خنک شدن هوای منطقه تا حدودی مشکل کم آبی و یا بی آبی شین آباد هم حل شود و مسئولان هم کمی با خیال آسوده تر بر صندلی های قدرت خود تکیه دهند.

برای بسیاری از مردم ساکن شین آباد هنوز این سوأل در ذهن ها وجود دارد که آیا اگر مسئولان شهر خودشان در شین آباد ساکن بودند و این وضعیت را از نزدیک لمس می کردند و با وجود نیاز فراوان به آب آشامیدنی ، شیرهای آب منازل خود را باز می کردند و بجای آب، هوای خالی از آن بیرون می آمد آیا باز هم روند تأمین آب شرب شین آباد به چنین داستان طولانی و غم انگیزی تبدیل می شد و یا اینکه آن زمان قلم آنها با صلابت تر بر کاغذها فریاد این مردم را به نگارش در می آورد و یا گوش های آنها صدای مردم تشنه شین آباد را بهتر می شنید و یا عزم خود را برای رفع این مشکل جدی تر از هر زمانی می کردند؟ این ها و چندین سوال دیگر از جمله سوال های هستند که متأسفانه تا کنون هیچ پاسخی برای آنها پیدا نکرده اند.

گزارش: عثمان حسن زاده

کد خبر 74118

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha