سهم کردستان از تخصیص آب باید افزایش یابد /رد معامله در انتصاب مدیران

سرویس کردستان- تأکید بر تخصیص آب کردستان در کنار رد معامله در انتصاب مدیران و تلاش برای پیگیری موانع و مشکلات در روند توسعه از جمله مباحث مهمی بود که استاندار به آن ها اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار کردپرس، استاندار کردستان و جمعی از مدیران کل استانی روز سه شنبه در سفری یک روزه همزمان با پنجمین روز از هفته دولت به شهرستان قروه سفر کردند.

در این سفر استاندار کردستان ابتدا با روحانیون اهل تسنن و تشیع دیداری داشت در نشستی از این اتحاد میان اهل تسنن و تشیع در قروه سخن گفت و خواستار تقویت این مهم شد.

به گفته بهمن مرادنیا اینکه در جامعه مشکلات اقتصادی وجود دارد درست بوده و کسی منکر آن نیست و بر همین مبنا بحث توسعه اقتصادی کردستان جزو برنامه های ویژه بوده است.

وی با بیان اینکه بحث تخصیص آب در اولویت کار است, افزود: اگر تخصیص آب در استان صورت گیرد میزان تولید محصولات کشاورزی به 5 میلیون تن خواهد رسید.

مرادنیا با تأکید بر اینکه تخصیص آب در توسعه کردستان حرف اول را می زند, تصریح کرد: از سال آینده از محل اعتبارات ملی برای حل این مسئله مبلغی در نظر گرفته خواهد شد تا دیگر مشکل تأمین آب نداشته باشیم.

وی از تزریق اعتبار 450 میلیارد تومانی برای پروژه راه آهن علاوه بر اعتبار اصلی خود طرح خبر داد.

مرادنیا با اشاره به اینکه کردستان از نظر معادن غنی است از تولید 31 درصد طلای کشور در استان گفت و از ارائه راه هایی برای بهره بردن مردم از معادن منطقه خبر داد.

ترویج فرهنگ انتقادپذیری

در ادامه این نشست رئیس تبلیغات اسلامی قروه بر ترویج فرهنگ انتقادپذیری مدیران تأکید کرد و گفت: باید سیستم خودتعریفی در ادارات شهرستان که آسیب می زند ورچیده شود.

به گفته حجت الاسلام علی محسن منتشلو این آسیب که فقط به تعریف می رسد و از بیان ایرادات غافل است معضل بزرگی خواهد بود.

منتشلو از اینکه بسیاری از مدیران از پذیرش انتقاد دوری می کنند و این روش خود نوعی آسیب به بدنه جامعه می زند خواستار ترویج فرهنگ انتقادپذیری در میان مدیران و وصل دولت با روحانیت شد.

رد معامله در انتصاب مدیران

نشست بعدی استاندار کردستان با فعالان سیاسی و مدنی قروه بود. در این نشست بهمن مرادنیا پس از شنیدن صحبت های تعدادی از فعالان سیاسی و مدنی، اظهار داشت: من هم معامله ها و فشارها برای انتصابات مدیران را قبول ندارم و همیشه سعی کرده ام که مستقل باشم و تا جایی که شده اجازه دخالت به این موضوع را نداده ام.

به گفته وی در این زمینه نیاز است که فعالان سیاسی و مدنی هم یاری گر باشند و با نمایندگانی که برای انتصابات به دنبال معامله هستند صحبت کرده و از این مسئله جلوگیری کنند.

مرادنیا همچنین از پذیرش انتقاد بدون جوسازی و حاشیه گفت و افزود: همیشه از انتقادها استقبال کرده و می کنم و معتقدم که انتقاد سازنده مسیر درستی را پیش روی انسان می گذارد.

وی با تأکید بر اینکه باید فاصله ها را از بین برد و همه باهم یکی شویم، تصریح کرد: در این مدت خدمتم سعی شده که از طیف جوان در انتصابات استفاده شود و این مسئله نه براساس شعار که مطابق توانایی در نظر گرفته می شود.

مرادنیا همچنین به انتصاب بانوان در پست های مدیریتی اشاره کرد و از تلاش برای این مسئله گفت.

وی از اینکه این همه ناامیدی در جامعه تزریق می شود اعتراض کرد و یادآور شد: بیایید عهد ببندیم که وقتی مشکلات را می گوییم نقاط قوت را هم ببینیم و این مهم توسط فعالانی اتفاق می افتد که در بدنه جامعه و میان مردم هستند.

مرادنیا پاشیدن بذر ناامیدی در جامعه را عاملی برای فرار سرمایه گذار و مانعی برای رونق توسعه شهرستان دانست و گفت: یکی از زیرساخت های لازم برای سرمایه گذاری امید است که باعث ماندگاری و حضور سرمایه گذاران می شود.

استاندارد کردستان در ادامه به مشکلات بخش کشاورزی و آب اشاره کرد و بیان کرد: کشاورزی در کردستان یکی از محورهای توسعه بوده و نیازمند رفع موانع منجمله مشکلات مربتط به حوزه آب است.

مرادنیا بخشی از مشکلات را مختص به گذشته دانست که به کردستان رسیده و از شرایط سخت جبران در این وضعیت کنونی گفت./

کد خبر 85538

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha