به گزارش کرد پرس، آیتالله سیدمحمد حسینیشاهرودی در جلسه شورای زکات استان با حضور رییس شورای عالی زکات کشور در کتابخانه امام خامنه ای سنندج، با بیان اینکه زمانی که ما شروع کردیم، میزان پرداخت زکات از این طریق در استان 2 میلیارد تومان بود و اکنون به حدود 18 میلیارد تومان رسیده است، گفت: یکی از نکات مهمی که مردم باید در جریان آن قرار بگیرند این است که زکات پرداختی از سوی آنها نه تنها در استان بلکه در همان شهرستان و بخش خودشان به مصرف می رسد.
شاهرودی با بیان اینکه بعد معنوی و عبادی زکات باید به صورت جدی از سوی علما تبیین شود، گفت: که زکات در کنار نماز است و اگر مسلمانان میخواهند قرب الهی پیدا کنند فقط نماز کافی نیست باید در کنار آن زکات هم باشد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: همانطور که اموال را بیمه میکنید باید بخشی از آن را با خدا بیمه کنید و نسبت به فقرا احساس مسولیت داشته باشید.
حسینیشاهرودی خاطرنشان کرد: ستادهایی که در استان وجود دارد باید مسوولیت خود را در این راستا به خوبی انجام دهند و مردم مطمئن باشند که این زکات نه تنها از استان بلکه از شهرستان و بخش هم خارج نمیشود.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: یکی از اثرات مهم جمع آوری زکات به صورت ساماندهی شده این است که می توان از این وجوه با بالاترین کیفیت برای کمک به نیازمندان استفاده کرد و حتی از طریق کمیته امداد امام (ره) می توان از بخشی از این وجوه برای کمک به اشتغالزایی نیازمندان صاحب فکر و اندیشه استفاده کرد.
وی افزود: فرهنگ زکات یک فرهنگ پسنیده الهی است که روحیه تعاون و همکاری را هم بین مسلمانان تقویت می کند و بر اساس فرموده خداوند و پیامبر خدا موجب پاکیزه شده اموال مسلمانان هم خواهد شد.
شاهرودی پرداخت زکات را از نظر معنوی جدالی بین نفس خواهشگر و نفس پاک انسان دانست و گفت: وقتی انسانی در راه خئا از خواهش نفسانی خود می گذرد به آرامش می رسد.
نظر شما