به گزارش خبرگزاری کردپرس، یارالله نصیری افزود: مالیات بر ارزش افزوده بنا بود که مالیات بر مصرف باشد ولی بعد به مالیات بر تولید تبدیل شد و همینطور اضافه گردید تا جایی که یک تولیدکننده در هر گام و در هر حرکتی از وی یک ارزش افزوده مطالبه میشود که با واقعیات کسب و کار ما همخوانی ندارد.
او گفت: مسئولین هر سال با خوشحالی از رشد قابل توجه مالیات سخن میگویند ولی کسی نمیپرسد که با این روش فزایندهی مالیات گیری، اوضاع کسب و کارهای ما چگونه است.
نصیری خاطرنشان کرد: این شیوه مالیاتگیری ناکارآمد است و بنیان هر کسب و کاری را از ریشه در میآورد.
چاپخانهداران مشکلاتشان را به ستاد تسهیل بیاورند
مدیر کل صمت ایلام گفت: صنعت چاپ به خاطر ماهیتش مشکلات بیشتری نسبت به دیگر صنایع در استان ایلام دارد که در سنوات اخیر، به خاطر سرعت ابتکارات و نوآوری در این صنعت شاهد تغییر سریع در ماشینآلات و از دست دادن سرمایهها و لزوم جایگزین کردن تجهیزات هستیم.
وی افزود: همین امر باعث متضرر شدن چاپخانهداران شده و از این جهت است که باید از آنها حمایت شود.
دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان ایلام عنوان کرد: چسبندگی بیشتر این رشته به وزارت ارشاد باعث شده که وزارت صنعت، معدن و تجارت ارتباط کمتری با فعالان این حوزه داشته باشد و حوزه چاپ و نشر ما آسیبهایی ببیند. در ایلام این آسیب بیشتر بوده و با محدودیتهای بیشتری روبهروست؛ محدودیتهایی مانند کارگر ماهر، ناشر معتبر، بازار کوچک و...
نصیری افزود: دارندگان چاپخانهها در استان ایلام مانند همهی کسب و کارها میتوانند هر مشکل خود را به دبیرخانه کارگروه ستاد تسهیل ارائه بدهند تا به موانع اداری، ساختاری و مالی آنها بررسی و رسیدگی شود.
وی جلوگیری از اجحافهای احتمالی به دارندگان کسب و کار را یکی از اهداف ستاد تسهیل دانست و گفت: گاهی برداشت غلط یک کارشناس دستگاههای اجرایی از قانون، باعث شده که بنیان یک کسب و کار از هم بپاشد و ما در ستاد تسهیل در صدد رفع چنین موانعی هستیم.
مالیات بر ارزش افزوده؛ مشکل اصلی چاپخانهداران
نماینده چاپخانهداران استان ایلام نیز در این نشست، اظهار کرد: متاسفانه ما چاپخانهداران در شرایط گرانی مواد اولیه و در کنار اجارهبهای مغازه، علاوه بر مالیات تکلیفی، باید مالیات بر ارزش افزوده را که به معضلی اساسی تبدیل شده را پرداخت کنیم.
حمیدرضا عبدی گفت: امور مالیاتی در بسیاری از مواقع حساب مدیران چاپخانهداران را مسدود میکند که درست نیست و باید مسئولان به فکر راهکار بهتری باشند.
نماینده چاپخانهداران استان ایلام ادامه داد: از تامین اجتماعی استان میخواهیم که سختی کار ما را ببیند چرا که کار در چاپخانه و استشمام بوی بد بنر و مواد شیمایی مضرات فراوانی برای کارکنان این مراکز دارد.
عبدی تاکید کرد: ما نیاز به حمایت مالی و وام داریم اما وام 20 درصدی دردی از ما دوا نمیکند و باید مسئولان با هماندیشی و البته همکاری فعالان این عرصه به راهکاری مطمئن ومنطقی برای حل مشکلات چاپخانهداران برسیم.
نظر شما