مدیر عامل  خانه موسیقی: کردستان صاحب خانه موسیقی می شود/ هوشنگ کامکار: کاش پدرم زنده بود و این همه پیشرفت را می دید

سرویس کردستان- اعضای شورای عالی موسیقی کشوربه دعوت حوزه هنری کردستان سفری به این استان داشتند و از نزدیک ظرفیت های موسیقی کردستان را مورد بررسی قرار دادند. بر اساس اعلام مدیر خانه موسیقی ایران قرار است به زودی کردستان هم صاحب خانه موسیقی شود.

به گزارش کرد پرس، حمیدرضا نوربخش در جمع خبرنگاران در سنندج با بیان اینکه همگرایی مناسبی میان هنرمندان و مسئولان استان وجود دارد و امیدواریم با قول های مساعدی که برای تهیه ساختمان داده شده است به زودی شاهد راه اندازی خانه موسیقی در استان کردستان باشیم.

وی در پاسخ به سوالی در مورد اهداف سفر اعضای شورای عالی موسیقی به استان کردستان با بیان اینکه سفر اعضای خانه موسیقی ایران به سنندج نخستین سفر استانی این شورا است و تشویق موسیقی دانان و کمک به مشکلات آنها مهمترین هدف این سفر است، گفت: انتخاب کردستان به عنوان اولین مقصد سفر اعضای این شورا نشان از اهمیت جایگاه این استان در حوزه موسیقی دارد. امیدواریم با راه اندازی خانه موسیقی در استان کردستان مشکلات هنرمندان در این عرصه با تسهیل گری بیشتری رفع شود.

وی با اشاره به عمر 20 ساله خانه موسیقی، تعداد اعضای این خانه را 16 هزار نفر عنوان کرد و گفت: در هر ساله در جشنواره های مختلف موسیقی استعدادهای جوان و پدیده هایی موسیقی شناسایی می شوند، گفت: در خانه موسیقی به استعدادهای هنرمندان جوان کمک شده و مسیر برای آنان هموار خواهد شد تا بتوانند کار خود را به خوبی ادامه دهند.

مدیرعامل خانه موسیقی ایران یکی از برنامه های اولویت دار در سال جاری را پیگیری جدی موضوع کپی رایت آثار هنری در بخش های مختلف عنوان کرد و گفت: با برنامه ریزی های انجام شده خلأهای قانونی که در این بخش وجود دارد پیگیری و در این زمینه با کمیسیون فرهنگی مجلس در تعامل بوده و کارگروه های را نیز فعال کرده ایم.

انقلاب موسیقایی در کردستان

هوشنگ کامکار، از اعضای گروه کامکارها و عضو شورای عالی موسیقی هم در این نشست با اشاره به تغییر و تحولات بسیار عمیق در حوزه موسیقی در استان در سال های اخیر، گفت: با توجه به امکانات و محدودیت های موجود در استان باید گفت اجرای ارکستر فیلارمونیک کردستان در حد ارکسترهای تهران است.

وی در خصوص احساس خود از مشاهده این پیشرفت ها، گفت: آرزوی من این است کاش پدرم زنده بود و این همه پیشرفت را که حاصل تلاش و پشتکار و ذوق و استعداد جوانان و نوجوانان این دیار است می دید.

هوشنگ کامکار با بیان اینکه اجرای ارکستر فیلارمونیک کردستان نشان می دهد که انقلاب فرهنگی در این استان انجام گرفته است، گفت: این گروه ها بسیار تحسین برانگیز و پرتکنیک موسیقی می نوازند و اجرای این ملودی ها و سازهای پیچیده بسیار تعجب آور است و قطعاتی اجرا می شود که در سطح بین المللی است.

عضو شورای عالی خانه موسیقی ایران با بیان اینکه امروز دیدم که کودکان و نوجوانان کردستانی ساز ترمبون و هورن را که از سخت ترین و پیچیده ترین سازهای ارکستر هستند را بسیار خوب اجرا می کردند، ادامه داد: همینکه کودکی سازی سخت و پیچیده می زند جای خوشحالی و مایه افتخار است که در زادگاهم همچین افرادی وجود دارند و شهر سنندج در واقع با این شرایط و هنرمندانی که دارد شهر هنر ایران زمین است.

کامکار خواستار کمک مسئولان و دست اندرکاران کردستان به رشد بیشتر موسیقی در این استان شد و یادآور شد: باید کاری کرد که موسیقی ثمره بیشتری دهد و همچنین ارکست کودکان سنندج بتواند از لحاظ محتوایی موفق تر عمل کند.

کد خبر 86036

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha