به گزارش کردپرس، یوسف محمد رئیس پیشین پارلمان کردستان که از این سمت استعفا داده؛ در گفتگو با رادیو صدای آمریکا، گفت که شرط احزاب اپوزیسیون اقلیم کردستان برای پیوستن به دو حزب اتحادیه میهنی و حزب دمکرات کردستان، بهبود وضعیت کنونی مردم اقلیم است و این امر نیز از طریق تشکیل دولت انتقالی در اقلیم میسر خواهد بود.
عضو ارشد جنبش تغییر افزود که این حزب طرحی را برای حل مشکلات اقلیم و نیز مناطق مورد مناقشه تدوین کرده و بر اساس آن باید همپیمانی و ائتلافی قوی میان چهار حزب اپوزیسیون اقلیم کردستان(شامل همپیمانی برای دمکراسی و عدالت، جنبش تغییر، اتحاد اسلامی و جماعت اسلامی) تشکیل شده و جریان ها و شخصیت های معترض و خواهان تغییر و اصلاحات در اقلیم نیز به این همپیمانی ملحق شوند.
همچنین گفت که اساس و بنیان این همپیمانی نیز گرایش های حزبی نخواهد بود و بر اساس همکاری های مشترک و متوازن در راستای حل مشکلات سیاسی، امنیتی و اقتصادی اقلیم، روابط اربیل و بغداد و مشکلات مناطق مورد مناقشه، عمل خواهد کرد.
وی تأکید کرد که برون رفت از بحران های کنونی اقلیم کردستان مستلزم مرحله گذار و انتقالی در اقلیم است که طی آن، اصلاحات صورت گرفته و قوه قضائیه و دادگاه ها استقلال یافته و نیروهای پیشمرگ از سلطه احزاب خارج شده و سازمان دهی شوند.
یوسف محمد برگزاری انتخابات را در وضعیت کنونی برای حل مشکلات اقلیم مؤثر ندانسته و گفت که انتخابات می تواند از طریق تقلب تبدیل به راهی برای ابقای حاکمان کنونی شود.
نظر شما