به گزارش خبرنگار کردپرس، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در نخستین جلسه ی هم اندیشی دانشگاه و اصحاب رسانه گفت: برای نقد دانشگاه در خصوص نحوه آموزش آن در ابتدا باید آموزش و پرورش را نقد کرد زیرا در نوع سیستم آموزش مدارس سایر کشورهای موفق مانند ژاپن تا چند سال اول مدرسه الفبا و ریاضی آموزش نمی دهند بلکه آموزش شامل مهارت های زندگی از قبیل مسئولیت پذیری، تکریم و دوری از خودخواهی است، اما در مدارس ما با شیوه آموزش مدیر محوری و به صورت محیط محدود اداره می شود که نتیجه اش تربیت فردی است و همین فرد زمانی که وارد محیط دانشگاه با سیستم اجتماع محور می شود مشکلاتش آغاز می شود.
محمدرضا حبیبی افزود: در آلمان 350 مرکز آموزشی وجود دارد که 100 برابر ما علم تولید می کنند در حالی که در ایران دو هزار و 800 مرکز دانشگاهی وجود دارد، می توان گفت کشور چین 10 استان بالای 100 میلیون نفر جمعیت دارد اما در مجموع دو هزار و 600 مرکز آموزشی دارند و باز هم تعداد مراکز آنها از ما کمتر است در حالی که از دو هزار و 800 مرکز آموزشی کشورمان 20 درصد با پول نفت و مالیات اداره می شوند و مابقی به صورت خصوصی اداره می شوند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به ظرفیت های دانشگاه کرمانشاه گفت: در دانشگاه نخبه هایی داریم که هر کدام به تنهایی می توانند یک دانشگاه و حتی استانی را اداره کنند منتهی نیاز به توجه دارند.
حبیبی بیان کرد: متأسفانه در27 رشته در مقطع کارشناسی هیچ دانشجویی نداریم.
وی عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی را در سراسر کشور مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: از 4 میلیون دانشجوی ایرانی، یک و نیم میلیون نفر در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل می کنند و این نشان از عملکرد مطلوب این دانشگاه در آموزش عالی دارد.
وی افزود: از 62 هزار دانشجوی استان ، 30 هزار نفر در مراکز دانشگاه آزاد مشغول به تحصیل هستند.
در این نشست، اصحاب رسانه نظرات و سؤال های خود را مطرح کردند و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه و رئیس دبیرخانه هیات امنای استان به آنها پاسخ گفتند.
در پایان مصوب شد که دبیرخانه دائمی و تشکیل کارگروه ها و کمیته های مختلف با هدف هم افزایی و هم سویی بیشتر رسانه و دانشگاه تشکیل شود.
نظر شما