به گزارش خبرنگار کردپرس به نقل از روابط عمومي و امور بين الملل استانداري کرمانشاه، معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه در بیستمین کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان که در فرمانداری شهرستان سرپل ذهاب برگزار شد، افزود: پیش از وقوع زلزله ی ویرانگر آبانماه سال گذشته در سرپل ذهاب، همه ی نگاه ها متوجه طرح بزرگ گرمسیری و رونق اقتصادی حاصل از آن بود و با توجه به حاصلخیز بودن زمین های منطقه انتظار یک رونق اقتصادی و افزایش درآمد را داشتیم اما به یکباره زلزله همه چیز را تحت شعاع قرار داد.
هدایت حاتمی با بيان گرفتن تسهیلات مهم است ولی به کارگیری درست آن در راستای ایجاد اشتغال پایدار و مولد بسیار مهم تر است گفت: تجربه تسهیلات زودبازده در گذشته به ما این هشدار را می دهد که باید تلاش کنیم تجربه تلخ دیگری تکرار نگردد و تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری را در راستای اشتغال پویا و مولد به کار بگیریم در نتیجه برای رسیدن به یک نتیجه مطلوب، نیازمند سیاست گذاری های هوشمندانه و صحیح هستیم.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري تاكيد كرد: باید چالش ها و ضرورت های هر شهرستان در حوزه های مختلف کشاورزی، حمل و نقل، گردشگری و خدمات به درستی تشخیص داده شود و تسهیلات ارزان قیمت موجود به ایجاد اشتغال مولد و ارزش افزوده بیشتر در این حوزه ها اختصاص یابد.
وي بیان کرد: در گام اول نیازمند سیاست گذاری و برنامه ریزی درست توسط دستگاه های مختلف هستیم. در مرحله بعد باید در زمینه به کارگیری فرآیندهای درست کار کنیم و دستگاه های اجرایی باید توانمندی متقاضیان طرح را به شکل درستی محک بزنند.
وي خاطرنشان کرد: گام سوم به تعیین اهلیت مالی و اعتباری متقاضی توسط بانک مربوط می شود که باید در شکلی مناسب و در کمترین زمان ممکن انجام شود.
حاتمي گفت: با توجه به حجم زیاد کارها، شعب بانک های مستقر در سرپل ذهاب در صورت نیاز باید سریعاً اقدام به افزایش نیرو و ایجاد شعبه های جدید کنند.
وي تصریح کرد: وجود ناهماهنگی میان دستگاه ها و بانک ها موجب به وجود آمدن بخشی از این مشکلات و بالا رفتن سطح بیکاری شده است.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري اظهار کرد: علاوه بر این نیازمند پایش مداوم طرح ها و پروژه ها از ابتدا تا انتها هستیم و دبیرخانه کارگروه اشتغال باید چابک و پویا باشد و یک پایش مستمر از عملکرد دستگاه ها داشته باشد.
وي گفت: یکی دیگر از مسائل مهم برای تصمیم گیری، داشتن اطلاعات درست است و دستگاه ها باید ناهماهنگی های موجود در فهم آمار و ارقام را اصلاح کنند لذا بافت و ساختار اقتصادی استان باید تغییر کند و علاوه بر توسعه بخش هایی مانند کشاورزی به سمت ایجاد شغل های جدید در حوزه فرهنگ و هنر، خدمات و گردشگری و اقتصاد دیجیتال گام برداریم.
نظر شما