به گزارش خبرنگار کردپرس، نجف میرزاحسینی در سومین جلسه کمیته فرش شهرستان هرسین افزود: باید نخ های غیراستاندارد در بازار جمع آوری شود و دست دلالان را نیز کوتاه کرد.
وی از اختصاص مبلغ 80 میلیون تومان در سالجاری برای برگزاری دورههای آموزشی ( رایگان ) قالی بافی خبر داد و گفت: 50 درصد از مبلغ اختصاصی مذکور حتما باید در بحث آموزش پیشرفته فرش بافی هزینه شود.
میرزاحسینی افزود : سال گذشته نیز از محل اعتبارات شهرستان مبلغ 80 میلیون تومان برای توسعه فرش اختصاص داده شد و در این راستا 640 نفر در قالب 16 کلاس آموزشی در بخش های مرکزی و بیستون موفق به دریافت گواهینامه فنی و حرفه ای شدند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان نیز در این نشست بیان کرد: اتحادیه فرش شهرستان هرسین با 1800 نفر عضو ظرفیتی مهم برای ایجاد اشتغال پایدار است.
مصطفی کاکایی گفت: در سال گذشته 200 نفر از فرش بافان جهت دریافت وام اشتغال زایی به بانک های عامل معرفی و از این تعداد 120 نفر موفق به دریافت تسهیلات شدند و پروندههای 80 نفر باقی مانده نیز در دست اقدام و بررسی می باشد.
به گفته کاکایی از مجموع 1800 نفر بافنده فرش شهرستان هرسین 400 نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
بازرسی از واحدهای عرضه نخ و نقشه ، اطلاع رسانی به بافندگان فاقد بیمه جهت مراجعه به صندوق بیمه روستاییان و عشایر و بازرسی از عملکرد بافندگانی که از مزایای بیمه تامین اجتماعی استفاده میکنند از مهمترین مصوبات این جلسه بود.
نظر شما