ضرر اعلام نشدن قیمت تضمینی گندم/ شورای اقتصاد باید تا شهریور اعلام می‌کرد

سرویس ایران-نماینده مردم شاهین‌شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی گفت: شورای اقتصاد در بحث قیمت تضمینی گندم تصمیم‌گیری نمی‌کند در صورتی که طبق قانون باید تا شهریور ماه تصمیم قطعی خود را اعلام می‌کرد، اکنون به دلیل این موضوع چندین ضرر متوجه کشورمان شده است.

حسینعلی حاجی‌دلیگانی، با اشاره به افزایش واردات دانه‌های ذرت، روغنی، جو و گوشت قرمز به کشور گفت: نتیجه تاخیر دولت در انجام یک سری اقدامات درموعد مقرر، افزایش واردات به کشور شده است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصریح کرد: واردات محصولات استراتژیک طبیعتا ایراد و اشکالی ندارد اما واردات محصولاتی که تولید آن در داخل انجام می‌شود، قطعا اقدام اشتباهی است و باید بازنگری شود.
وی ادامه داد: به طور مثال شورای اقتصاد متاسفانه در بحث قیمت تضمینی گندم تصمیم‌گیری نمی‌کند در صورتی که براساس قانون باید تا شهریور ماه در این مورد تصمیم قطعی خود را اتخاذ و اعلام کند، اکنون براثر این موضوع چندین ضرر متوجه کشورمان شده است.
شورای اقتصاد درباره 25 محصول کشاورزی به موقع تصمیم‌گیری کند
حاجی‌دلیگانی بیان کرد: به دلیل عدم اعلام قیمت تضمینی خرید گندم و اینکه به مدت دو سال تفاوت قیمتی هم وجود نداشته و از سوی دیگر کاهش رغبت کشاورزان برای کشت گندم به دلیل افزایش هزینه‌های تولید، کشت گندم در میان کشاورزان کاهش پیدا کرده است و این یعنی کشور در آینده دچار مشکل خواهد شد.
نماینده مردم شاهین‌شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طی سه سال اخیر واردات گندم در کشور نداشته‌ایم، اظهار کرد: قطعا در صورت ادامه این روند و عدم تصمیم شورای اقتصاد برای قیمت گذاری تضمینی خرید گندم، مشکلاتی در کشور و همچنین برای تولیدکنندگان بذر ایجاد خواهد شد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به اینکه شورای اقتصاد در مورد لیست 25 کالای محصولات کشاورزی باید به موقع و درست تصمیم‌گیری کند، گفت: برخی از این کالاها مانند گندم جزو کالاهای استراتژیک محسوب می‌شوند زیرا قوت غالب مردم است و نمی‌توان با آن شوخی کرد.
وی تاکید کرد: اعلام خرید تضمینی جو و ذرت با قیمت مناسب موجب توسعه کشت آن می‌شود، در غیر اینصورت کشاورز به سراغ محصولاتی با سودآوری بالاتر می‌رود و آنگاه کشور دچار سختی و گرفتاری می شود.
افزایش واردات این محصولات نشانه بیماری ریشه‌ای در اقتصاد و تولید کشاورزی است
به گزارش کُردپرس به نقل از خانه ملت،حاجی‌دلیگانی با تاکید براینکه این موضوع بیانگر و علامت یک بیماری در اقتصاد کشور است، بیان کرد: افزایش واردات این محصولات نشانه بیماری ریشه‌ای در اقتصاد و تولید کشاورزی است که باید با بازگشت به منشا آن رفع اشکال کرد در غیر اینصورت با برطرف کردن صورت مسئله این بیماری رفع نمی شود.
کد خبر 88912

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha