جلیل جباری، با بیان اینکه این طرح تا پایان سال جاری به بهرهبرداری میرسد، به کردپرس اظهار کرد: برنامه جامع گردشگری به تدوین یک چارچوب توسعهای بلندمدت برای گردشگری با تاکید بر خط مشی و استراتژی، برنامهریزی، تقویت نهادی، وضع قوانین و مقررات، توسعه و متنوعسازی محصول، فعالیتهای پیشبردی، زیرساختها و روساختهای گردشگری، اثرات اقتصادی و سرمایهگذاری گردشگر، توسعه منابع انسانی و در نهایت اثرات اجتماعی- فرهنگی و زیستمحیطی گردشگری اشاره دارد.
او افزود: این برنامه شامل یک برنامه عملیاتی کوتاهمدت برای اولویتبندی اقدامات ابتدایی برای توسعه پایدار گردشگری و همچنین تهیه چندین پروژه آزمایشی برای مناطق مختلف است.
جباری ادامه داد: برنامههای جامع گردشگری را میتوان در هر دو سطح ملی و محلی تدوین کرد و اکنون تهیه طرح جامع توسعه گردشگری استان با همکاری سازمان مدیریت و برنامهریزی استان و دانشگاه ارومیه در حال تدوین است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی تصریح کرد: این برنامهها ممکن است برای حوزههای مختلف گردشگری از جمله برای گردشگری روستایی، گردشگری جامعهمحور، گردشگری ساحلی و سلامت طرحریزی شوند.
او بیان کرد: با توجه به نقش و اهمیت توسعه گردشگری به صورت ملی و منطقهای، آذربایجان غربی با نگاه به مزیتها، فرصتها و جاذبههای فراوان گردشگری، توانایی آن به عنوان قطب گردشگری کشور نیازمند تدوین یک طرح جامع به عنوان استراتژی و نقشه راه است.
جباری گفت: بهرهگیری از دیدگاهها، نظرات و مطالعه اسناد و مدارک ضمن ارزیابی وضعیت، امکانات و خدمات صنعت گردشگری در استان پیشنیاز لازم برای اجرای سند راهبردی توسعه گردشگری است.
به گزارش کردپرس، اواخر سال گذشته، تهیه طرح جامع گردشگری مهاباد نیز با هدف تحرکبخشی به توسعه گردشگری در این شهرستان با همکاری ادارهکل میراث فرهنگی و گردشگری و فرمانداری مهاباد در دستور کار قرار گرفته بود.
نظر شما