اسناد دهۀ 20 و 30 استان ایلام رونمایی می‌شوند

سرویس ایلام - مدیرعامل مؤسسه پژوهشی بُرد از رونمایی مجموعه اسناد دهۀ 20 و 30 استان ایلام در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، مدیرعامل مؤسسه پژوهشی- تحقیقاتی بنیان راستین دانش (بُرد) در گفت و گو با روابط عمومی این مؤسسه از برگزاری مراسم رونمائی از ده ها سند مربوط به تاریخ استان ایلام در دهه 20 و 30 قرن حاضر و انتشار کتابی با همین موضوع در آینده نزدیک خبر داد.

سیداحمدرضا حائری با اعلام خبر انتشار این کتاب که در برگیرنده ده ها سند از تاریخ استان ایلام در دهه 20 و 30 قرن جاری و پژوهشی پیرامون این اسناد است، گفت: پژوهشگران واحد پژوهش مؤسسه، از ابتدای تأسیس مؤسسه بُرد و در راستای اهداف تعریف شده این مجموعه، که توجه به تاریخ محلی و تقویت آن یکی از مهم‌ترین آنهاست، در حال انجام پژوهشی پیرامون بیش از صد سند مربوط به تاریخ استان ایلام هستند که مطابق برنامه زمانبندی این واحد، در پایان دی ماه این پژوهش به پایان می‌رسد.

وی افزود: پس از آماده سازی و انتشار آن در قالب کتاب، نمایشگاه مربوط به اسناد آن نیز با هماهنگی هائی که با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام خواهیم داشت در شهرهای ایلام و تهران به همت همکاران اینجانب در مؤسسه بُرد برگزار خواهد شد.

حائری با اشاره به این که در حوزه تاریخ محلی مناطق مختلف کشور نیاز به کار پژوهشی فراوانی وجود دارد، کمک ارگان ها و نهادهای دولتی به بخش خصوصی در جهت انجام این مهم و پر کردن این خلأ را لازم دانسته و افزود: برای مثال در حوزه تاریخ دفاع مقدس با وجود ارگان های دولتی مختلفی که در این حوزه کارهای مطالعاتی فراوانی انجام داده اند، موضوعات بسیار مهمی وجود دارند که تا کنون مغفول مانده و به آنها پرداخته نشده و این کاستی ها تنها در صورت همکاری نهادهای دولتی با مؤسسات پژوهشی بخش خصوص است که مرتفع می گردد.

مدیرعامل مؤسسه پژوهشی بُرد با اشاره به تأسیس این مؤسسه در تابستان سال جاری گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل راه اندازی این مؤسسه کوشش در جهت انتقال دانش و تجربه نسل های پیشین به جامعه جوان ایرانی بوده و بنیانگذاران مؤسسه از جمله مهم ترین موانع توسعه و پیشرفت جامعه ایرانی را وجود گسست بین نسلی و فقدان انباشت تجربه و دانش می دانند، گسستی که موجب تکرار بسیاری از خطاها در حوزه های سیاسی، اقتصادی و... شده است و جامعه ایرانی را در 150 سال اخیر دچار نوعی دَوران نموده است.

وی با تأکید بر این که مؤسسه بُرد با هدف مقابله با این گسست در گام نخست اقدام به راه اندازی واحدی مستقل با عنوان واحد «زندگی نامه نویسی» نموده و پژوهشگران این واحد امیدوارند بتوانند با پژوهش پیرامون زندگی نامه کارآفرینان سرآمد، نخبگان علمی، مدیریتی و... و انتشار کتاب زندگی نامه این عزیزان، برای نسل جوان جامعه ایرانی در مسیر پیشرفت و تعالی الگوهایی الهام بخش را معرفی نمایند.

مدیرعامل مؤسسه بُرد در ادامه افزود: دومین گام ما برای مقابله با چالش گسست بین نسلی و فقدان انباشت تجربه، توجه به حوزه تاریخ محلی و پژوهش پیرامون این موضوع است، مطالعه پیرامون تاریخ تحولات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و... مناطق مختلف کشور با کمک نخبگان و پژوهشگران این مناطق از مهمترین اهداف این مؤسسه است.

کد خبر 89790

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha