به گزارش کردپرس، به نقل از جهاد کشاورزی؛ رییس جهاد کشاورزی استان در جلسه بررسی مشکلات تولید جوجه یک روزه گوشتی واحدهای تولیدی استان افزود: عمده ترین عامل رشد نرخ جوجه یک روزه ؛ افزایش تقاضا و هزینه های تولید است.
اکبر کرامتی ضمن تقدیر از واحدهای تولیدی طیور در تامین مستمر مایحتاج مردم استان و ایجاد ارامش در بازار گوشت مرغ و تخم مرغ، تصریح کرد: با توجه به شرایط نیمه اول سال گذشته و افزایش هزینه های تولید و پایین بودن قیمت مصوب مرغ، مرغداران دچار خسارت های سنگین و ضررهای چند هزار میلیاردی شدند.
او ادامه داد: در نیمه دوم سال، میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغ مادر کم شد که این کسری جوجه ریزی اثرات خود را از اواخر سال گذشته تاکنون نشان داده است.
رییس جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه مردم استان مطمئن باشند مرغ به اندازه کافی و با قیمت مصوب عرضه میشود، گفت: باید تلاش کنیم واحدهای راکد این حوزه به چرخه تولید بازکردند و از واحدهای دارای مشکل نیز حمایت کنیم تا بتوانند با حداکثر ظرفیت فعالیت کنند.
رضا یوسفی رضایی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان نیز در این جلسه با بیان اینکه نهاده اصلی صنعت طیور جوجه یکروزه است ، گفت : با هرگونه قاچاق جوجه یکروزه و تخم مرغ نطفه دار توسط دستگاه های اجرایی ذیربط به شدت برخورد خواهد شد.
یوسفی رضایی با بیان اینکه در حال حاضر بازار مرغ در سطح استان به حالت ثبات رسیده و مشکلی در تامین مرغ مورد نیاز مردم وجود ندارد، ادامه داد: باید بازرسی و نظارتها مؤثر و کاربردی تر از گذشته انجام گیرد تا عرضه مرغ موجود در بازار به وضعیت پایداری برسد.
او با اشاره به وجود 6 زنجیره طیور در سطح استان افزود : زنجیرههای تولید نقش مهمی در بهبود کیفیت، کاهش قیمت نهایی محصول و افزایش تولید دارند وزنجیرهها باعث مدیریت یکپارچه از مزرعه تا سفره، ایجاد ارزش افزوده، رونق تولید و ثبات بازار میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه همزمان با یازدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ بیش از ۲۸۳ تن مرغ در کشتارگاههای آذربایجان غربی کشتار و به بازار عرضه شد، افزود: این میزان مرغ کشتار شده به تعداد ۱۵۵ هزار و ۴۹۵ قطعه مرغ زنده با تناژ بیش از ۲۸۳ تن در سطح کشتارگاههای طیور استان تولید و روانه بازار شد.
نظر شما