به گزارش کرد پرس، در این مراسم محمدمهدی جعفری به عنوان مدیرکل جدید دیوان محاسبات استان معرفی و جای همت محمدی را گرفت.
معاون حقوقی، امور مجلس و تفریغ بودجه دیوان محاسبات در این مراسم با بیان اینکه یکی از وظایف دیوان محاسبات به عنوان دستگاه نظارتی جلوگیری از تصمیمات نادرست است، گفت: این نهاد جلوتر از مدیران حرکت میکند و اجازه نمی دهد اسناد نادرست در ادارات تنظیم شود.
صادق منتینژاد گفت: استان کردستان 15 هزار میلیاد تومان اعتبار جذب کرده که وضعیت منابع مالی آن خوب است البته عالی نیست. علیرغم اینکه سالهای سال است تلاش میکنیم که سهم اعتبارات ابلاغی را کم کنیم متاسفانه الان 82 درصد سهم اعتبارات ملی شده است.
به گفته وی، این موضوع برای کشوری که میخواهیم مدیریتهای محلی را توسعه و افزایش دهد، خبر خوبی نیست که برای 80 درصد از اعتبارات آن باید استانداران با مسوولان کشوری چانهزنی کنند.
منتینژاد اضافه کرد: اگر میخواهیم توازن منطقهای اتفاق بیافتد، باید این موضوع اصلاح شود، نباید استاندار کردستان تنها 20 درصد از اعتبارات استان را مدیریت کند و مدیریت 80 درصد دیگر آن به عهده مسوولان کشوری باشد.
استاندار کردستان هم در این مراسم ت تاکید کرد: با توجه به نیازهای زیرساختی استان، مدیران باید با جرات و جسارت بیشتری کار کنند و دیوان محاسبات هم دستگاه ها را همراهی کند تا بتوانیم پیش برویم. قطعاً اگر به دنبال سوءاستفاده و سوءجریان نباشیم هیچ مدیری نباید نگران کار کردن باشد.
بهمن مرادنیا از طرف دستگاه های نظارتی استان به تمامی مدیران اطمینان داد هر دستگاهی که در راستای توسعه استان گام بردارد نباید هیچ خوفی به خود راه دهد مگر اینکه منفعت شخصی در میان باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان هم ، دیوان محاسبات را سازمان مهم توسعه ای عنوان کرد و افزود: دیوان محاسبات چشم بینا و ناظر رعایت قوانین بودجه ای کشور است.
حسین فیروزی گفت: رعایت میزان در همه عرصه های زندگی، موفقیت را تضمین می کند و نظارت بر تنظیم و رعایت میزان، که در توصیه های دینی بسیار به آن سفارش شده بر عهده دیوان محاسبات قرار دارد.
وی ادامه داد:در شرایط فعلی در کشور ما منابع محدود و نیازها نامحدود است و برای اینکه این منابع محدود بتواند نیازهای نامحدود را پوشش دهد، رعایت میزان بسیار مهم است.
فیروزی خاطرنشان کرد: هر کدام از ما ممکن است اولویت های سازمان خود را به گونه ای تفسیر کنیم اما در سطوح بالاتر این اولویت بندی جامع تر بررسی شده و ما حق نداریم به دلیل اختلاف نظر در این زمینه، میزان دیگری برای آن تعیین کنیم.
وی در این خصوص افزود: چشم بینا و نظارتی دقیق نیاز است که قوانین بودجه ای و دخل و خرج کشور براساس قوانین پیش برود و پیش از آن نیز آموزش و راهنمایی دقیق لازم است تا همه مجریان با علاقه و انگیزه بیشتر و مقاومت کمتر کارها را پیش ببرند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار ضمن قدردانی از تلاش و همراهی مدیرکل دیوان محاسبات کردستان با سایر دستگاه های توسعه ای استان خواستار ادامه روند و مشی آموزش و راهنمایی دقیق کارشناسان ادارات و بعد از آن نظارت کامل بر عملکردها شد.
فیروزی خاطرنشان کرد: اگر دَوز نظارت از حد کفایت بالاتر برود، جرات و توان ریسک را از مدیران می گیرد بنابراین دیوان محاسبات هم باید به دقت نظارت کند و هم مراقب باشد که جرات ریسک را از مدیران نگیرد.
وی با اذعان به اینکه مدیر بدون جرات ریسک توان مدیریتی ندارد، افزود: در شرایط امروز، مدیران باید با شهامت و ریسک پذیری منابع کم را با نیازهای نامحدود وفق دهند.
نظر شما